Speltips: Snöboll SHL Ishockey Match 2. 19/1

Gårdagens speltips och början av våran snöboll satt som en smäck från SHL. Mötet Frölunda – Färjestad slutade 1-4 och sista målet kom med 1 min kvar och gav oss en skönt start och nu har vi 3 spel kvar till succé. 
Ny dag och nya möjligheter, ikväll spänner vi skinkorna och hejar fram detta spel som innebär att vi tagit oss halvvägs om den sitter !

HV71 – Malmö SHL Ishockey

Matchen: 

Här rullar vår snöboll vidare och jag har valt ut mötet mellan tabell 7an HV71 och tabell 6an Malmö. Två lag som haft en jättebra period sista veckorna men har nu hamnat i en liten dipp poängmässigt. 
Men trots poängtappen för HV71 så har iallafall målskyttet fortsatt fungera på hemmaplan. Samtidigt som Malmö har plockat mycket poäng på bortaplan så har de släppt in väldigt mycket mål.
Kortfattat så är HVs målproduktion riktigt bra hemma och Malmö släpper in många mål borta. Därför har jag valt spelet HV71 över 2.5 mål ikväll till oddset 1.84. 

Tittar man snabbt på lagens sista omgångar så ser man att båda lagen passerar över 4.5 mål väldigt ofta och jag tänkte ta den linan först. Men jag är lite orolig över Malmös målproduktion efter de 2 sista omgångarna. De har slutat 1-1 hemma mot Luleå och 0-4 hemma mot Växjö.
Det är inga siffror som stärker självförtroendet nu när de ska åka till en tuff bortamatch i Kinnarps Arena och jag väljer hellre HV71 över 2.5 mål.

Ska denna match passera 4.5 måls linan UTAN att HV71 lyckas göra 3 mål så innebär det att Malmö måste vinna med 2-3 eller 1-4 ! Och det resultatet ser jag som extremt långsökt med deras form.
Ska även sägas att i båda matcherna så förlorade dom skotten och mot Växjö fick de bara iväg 15 skott och det är långt under godkänt.
Över 2.5 mål av HV71 känns riktigt bra och jag tror detta blir en 3-1, 4-1 match.
Men jag avstår att spela den raka 1an för hockey är hockey, det kan svänga snabbt med några powerplay i slutet. Detta känns riktigt bra och den kör jag på ! 

HV71:

HV71 ligger just nu 11a i hemmatabellen med raden 8-1-1-7 och målskillnaden 51-54 vilket ger ett målsnitt på ca 3-3. På hemmaplan är de riktigt starka och hemmapubliken får ofta se en hel del mål när de spelar. 
Fart och fläkt är deras signum och i matcherna när de inte når över 2.5 måls linan så är det bortalagets målvakt som överpresterat ! HV71 trampar alltid gasen i botten här hemma och trots att de släppte in 5 mål mot Frölunda sist så skapade dom tillräckligt med chanser för att nå 3 mål framåt. HV71 lever mycket på att ha flera kedjor som levererar och det märks då de inte har någon spelare bland de 15 första i poängligan.

Malmö: 

Årets skrällag utan tvekan i mina ögon, jag trodde de skulle långt ner och deras 6e plats imponerar väldigt på mig Laget har spelat med en fartfylld offensiv och det är den som tagit dom till “toppen”. Försvaret har mestadels läckt som ett såll men då offensiven oftast levererat över 3 mål framåt så får de med sig många poäng ändå. Tittar vi ex på de 14 senaste omgångarna har Malmö släppt in 40 mål men ändå fått med sig 24 poäng !

Men som jag skrev tidigare så har de 2 riktiga bottennapp i ryggsäcken och de var riktigt ordentliga med. Senast hemma mot Växjö som sluta 0-4 och 15-30 i skott fick mig att reagera. Herregud vad dåliga de var. Tittar man på highlights så är det 30 sekunder Malmö och 4,5 minuter med Växjöanfall ungefär. Att de kommer med denna dåliga form till tuffa Kinnarps Arena och leverera ?. Nja jag vågar inte lita på att de ska göra 2 mål trots sin fina bortastatistik. 

Form och Statistik: 

HV71 har gjort minst 3 mål framåt i 5/5 senaste hemmamatcherna.
Malmö har släppt in minst 3 mål bakåt i 4/5 senaste bortamatcherna.
Hv71 snittar 3 mål framåt på hemmaplan i år.

Malmö snittar 3.1 mål insläppta på bortaplan i år.
När de mötts tidigare i Kinnarps Arena har HV71 gjort minst 3 mål på Malmö i 6/6 senaste matcherna där de vunnit 7/8 senaste.

Lycka till om du väljer att rulla vidare med mig !

 

Tipsa om Speltips: Snöboll SHL Ishockey Match 2. 19/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades