Speltips *Snöboll* Bodö/Glimt – Sandnes Fotboll Norge OBO-ligaen 6/9

Bodö/Glimt – Sandnes

Matchen: Här vänder vi oss till norska ligan och ska få se när serieledarna Bodö/Glimt tar emot serie 4an Sandnes.
Rent spontant så låter det kanske som en enkel 1a och när man tittar på Bodös hemmastatistik så är det svårt att säga emot.

De har raden 9-1-0 och målskillnad imponerande 35-11, men jag tänker inte spela Bodö för 1an står i 1.50 bara, och jag tänker absolut inte spela över 2.5 mål till låga 1.45.
Däremot tänker jag spela på BLGM till fina 1.58 för jag tror inte Bodö kommer få så lätt som spelbolagen målar upp det av 2st anledningar.

  1. De möter Sandnes som är seriens näst målrikaste lag på bortaplan med imponerande 19 mål på 10 bortamatcher, alltså nästan ett snitt på 2 mål framåt på resande fot.
  2. I inbördes möten så står sig Sandnes riktigt bra mot Bodö ! Lagen har mötts 9 ggr genom åren och SAMTLIGA möten har Sandnes hittat nätet på Bodö. 

Tittar vi lite mera på dessa inbördes möten så har Bodö 1/9 vinster bara, det va en 3-1 seger för 6 år sedan, efter den segern har de mötts 5 ggr och Sandnes har vunnit 4 av dom och spelat ett X. 
Detta är anledningen till att jag inte köper Bodös låga odds trots deras fina stats på hemmaplan, men det är 2 målrika lag och jag tror spelet BLGM kommer sitta fint med tanke på historiken mellan lagen.

Speltips: BLGM

Odds: 1,58

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: 10Bet

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !


 

 

 

Tipsa om Speltips *Snöboll* Bodö/Glimt – Sandnes Fotboll Norge OBO-ligaen 6/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades