Speltips: (Snöboll 2 – 888sport) Wexford Youths – UC Dublin (13/7) Irland; Div 1

Grattis igen till alla som tog rygg på mitt senaste spel i USL. Vi hade spelat BLGM (Båda lagen gör mål) och redan efter 15 minuter så var spelet i hamn. Efter 12 minuter gjorde Oklahoma City Energy 1-0 och efter 15 minuter gjorde Las Vegas Lights 1-1. Matchen fortsatte sen målrik och slutade hela 6-4! Idag så tänkte jag gå igenom mitt spel som jag delat på Facebook redan i min snöboll på 888sport. Matchen som jag analyserar nedan och delar som speltips idag är alltså mellan Wexford Youths och UC Dublin.

Speltips: (Snöboll 2 – 888sport) Wexford Youths – UC Dublin (13/7) Irland; Div 1

Wexford Youths ligger näst sist i ligan och efter 19 spelade matcher har man endast tagit 12 poäng. Man har 3 vinster. 3 oavgjorda och 13 förluster. På dessa matcherna har man gjort 18 mål framåt och släppt in hela 45 mål. Man är inte bättre på hemmaplan än bortaplan och har bara 1 match vunnen på egen arena. Idag ska man ta emot det bästa laget i ligan som också toppar tabellen, UC Dublin.

UC Dublin toppar alltså tabellen och ligger 4 poäng framför andraplatsen Shellbourne. Man har på sina 19 spelade matcher tagit 12 vinster, spelat oavgjort 3 gånger och förlorat 1 gång. Även på bortaplan så är man ett starkt lag och på 9 spelade matcher har man tagit 5 vinster och gjort 19 mål framåt och släppt in 9.

I inbördes möten mellan dessa 2 lagen så har UC Dublin gått som segrare i 4/5 senaste mötena. Senaste mötet då man också spelade på bortaplan bara 2 månader sen så vann man med hela 0-8. Jag ser inte varför man inte ska ta ännu en stabil seger idag och har därför valt att spela UC Dublin -1.5 (Trevägs handikapp). Spelet hittas på 888sport till 2.02 gånger pengarna. Om detta spelet sitter idag så kommer nästa rull i snöbollen bli på 2.000kr och ifall den skulle missa så tar vi bonuspengarna och startar på 1.000kr.

Saker som talar FÖR och EMOT

✅ Tabellen visar klasskillnaden

✅ Senaste mötet slutade 0-8

✅ Dublin har vunnit 4/5 senaste mötena mellan dessa lag

⚠ Dublin har bara vunnit 2/5 av dessa matcherna med 2 måls marginal

Tipsa om Speltips: (Snöboll 2 – 888sport) Wexford Youths – UC Dublin (13/7) Irland; Div 1 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades