Speltips: Slovakien – Ryssland OS 14/2

Vilken dag igår ! Vad hände egentligen ? Min rek på hemsidan missades med 1 mål, men min 6-ling på 25.9 i odds satt som en smäck i Facebookgruppen. Och några minuter innan domaren blåste av satt även min LIVE snöboll från 500 kr till 2800 kr. Jag hoppas innerligen att vi fortsätter på vinnarspåret med denna rek.
Dagens speltips hämtas från OS ishockey och det är turneringens första match mellan Slovakien och Ryssland (OAR). 

Här har jag ett speltips som bör vara klart efter 20 minuter !

Matchen: 

Detta är alltså första matchen som spelas i OS och det är helt utan NHL-stjärnor. NHL förbjöd spelarna att delta så det är endast B-uppställningar i lagen och vissa är kryddade med KHL spelare från Ryssland. 
Om ni undrar varför Ryssland heter OAR så är det för att landet Rysslands förbjöds att delta. Men nationens spelare har satt ihop ett eget lag som går under namnet Olympiska Atleter från Ryssland. 
Detta är tydligen okej och eftersom alla lag saknas sina NHL spelare så försämras alla lag avsevärt. Men det finns ett lag som kommer med flera KHL stjärnor och det är “Ryssland”. 
Världsspelare som Vyatjeslav Vojnov, Ilja Kovaltjuk, Pavel Datsjuk kommer med laget och de målas direkt upp som enorma favoriter att vinna hela turneringen. 

Just nu står OAR som slutvinnare på oddset 2.08 och närmaste konkurrent Kanada på oddset 5.50. Dagens motståndare Slovakien står i 65.00 och det vittnar väl lite om hur stor skillnad det förväntas vara på dessa två lag. Jag är helt övertygad om att detta supertaggade OAR kommer sätta full fart direkt vid nedsläpp. De har en viss revanschlust och hämndkänsla efter att världen förbjudit Ryssland att deltaga här i OS. 
Ryssar med blodad tand och “nästan” på hemmaplan, ja det kommer bli åka av direkt och jag tror OAR vinner första perioden till fina oddset 1.74 hos Scandibet !

En seger för OAR inom 60 min står i låga 1.14 och samtliga bolag (och jag) tror på spel mot ett mål. Kommer de få hål på Slovakien innan period sirenen tjuter ?
Det är små marginaler när man bettar på 20 minuter men här ska det var klasskillnad mellan lagen och jag tror det står 0-1, 0-2 i pausen !

Lycka till om ni tar rygg !

Nordicbet har oftast bäst odds i hockey men idag ger detta spel 1.56 hos dom och Scandibet spänner musklerna igen och ger hela 1.74 på detta spel !

 

Tipsa om Speltips: Slovakien – Ryssland OS 14/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades