Speltips: Skellefteå – Rögle 28/12

Skellefteå – Rögle, Ishockey SHL

Matchen:

SHL står på schemat och här har jag hittat ett fint speltips till oddset 1.85. Det är tabell 3an Skellefteå som tar emot jumbon Rögle som är sämst i hela SHL och ligger på plats 14 med hela 8 poäng upp till nästa lag.
Medan Skellefteå trummar på för fullt och plockar seger efter seger på hemmaplan så gör Rögle tvärt om, förlusterna haglar och det finns ingen ljusning i deras spel för tillfället på bortaplan. 
Jag har valt att spela -1.5 på Skellefteå och tror de tar en komfortabel seger med minst 2 mål marginal ikväll på hemmaplan.

Skellefteå kommer till start med 7/10 segrar på hemmaplan, medan Rögle kommer med 9/10 förluster på bortaplan.
Form och klass talar enormt mycket för en Skellefteåseger ikväll, och även inbördes möten stärker detta spel !
Jag ser framför mig en matchbild där Skellefteås tunga offensiv trycker ner Rögle hos egen målvakt och avgör detta möte redan efter 2 perioder med en 3 målsledning. Rögle är för tunna i försvaret och endast en storspelande målvakt kan hålla tillbaka en storförlust här.

Statistik:

Skellefteå har hemmaraden 9-0-1-4 och målskillnad 50-32, ett målsnitt på 3.6 – 2
Rögle har bortaraden 2-1-2-10 och målskillnad 25-52, ett målsnitt på 1,7 – 3.5

Tittar vi på inbördes möten så har Rögle haft stora problem i detta möte.
På de 5 senaste åren har de mötts 7 ggr och Skellefteå har vunnit samtliga 7 matcher.
5 av dessa segrar är med minst 2 måls marginal och i de 3 senaste har detta spel suttit i alla matcherna med 4-1, 4-1, 3-1.
Tittar vi ännu längre tillbaka så har de mötts 17 ggr och Skellefteå har vunnit 15 av dessa, så Rögle brukar ha stora problem här.

Utgångstipset landar på 3-1, 4-1.

Speltips: Skellefteå -1.5

Odds: 1.85

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: Nordicbet

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Skellefteå – Rögle 28/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades