Speltips: SJK Seinäjoki vs HJK (12/10) Veikkausliiga

Sitter just nu i en flygbuss på väg till Incheon International Airport i Seoul. En bussresa på 5 timmar från den stad jag själv har hängt i 3 månader. Min tid är kommen och jag känner väldigt positiva vibbar av flytten till Thailand. Kommer bli ett nytt fantastiskt kapitel i redan välskriven bok. I 5 år har jag snart rest runt och sökt efter platser att hitta känslan att “här vill jag slå mig ner och bo”. Australien är såklart nummer 1 på den listan och dom 2,5 åren jag bodde där men Visat hindrar mig att bosätta mig där permanent. Jag tror Thailand blir hur grymt som helst. Mitt spreadsheet och ett diciplinerat spelande har bevisat att jag kan leva överallt i hela världen och göra det jag älskar mest av i livet. Resa och träffa människor från världens alla hörn. Allt från sportbarer i Bali med fulla Aussies till högljudda engelsmän i Thailand. Som jag skrev för någon vecka sen så kommer jag nu sätta in 5000 kr på mitt spelkonto och endast leva på dom pengarna genom att spela mig upp till 14.000kr. Thailand kommer då inte kosta mig någonting. Syd korea har inte kostat mig något med en nettovinst på 70 i fickan. Någonting som däremot kostar mig är en flygbiljett till London så varför inte kolla in matchen mellan SJK Seinäjoki- HJK då jag tror planet flyger över Finland inatt.

Finlands bästa fotbollslag har redan avgjort ligan och ligger 18 poäng före liga tvåan KuPS och 25 poäng före dagens motstånd. Man har en förkrossande målskillnad totalt sett på 68/12 på 29 matcher där även bortaspelet är förtjusande .33/8 på 14 matcher. SJK Seinäjoki har nästan gjort mål i alla sina hemma matcher i år. Endast 3 gånger har man gått av planen mållösa. Medans HJK har gjort mål i 12 av sina 14 matcher. Motivation slår klass idag har jag svårt att tro men jag tror på ett 2-1 resultat idag och spelar att det blir över 2,5 mål till generösa 1.85. Lycka till men inte för mycket. Earsley Young – I`m a winner . På återseende

Speltips:Ö2,5@ 1.85

Spelstopp: 19.00

Bolag: Unibet

 

Tipsa om Speltips: SJK Seinäjoki vs HJK (12/10) Veikkausliiga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades