Speltips: Sirius – AIK (2/5) Sverige; Allsvenskan

Grattis igen alla som tog rygg i mitt förra speltips! Nu har vi tagit 8 raka matcher utan förlust. Vi hade spelat Dundalk -1 senast till 1.71 gånger pengarna och det satt hur fint som helst. Dundalk gick som vinnare ifrån matchen med hela 5-0 och tog sig förbi Cork City och tog tillbaka 1:a platsen i ligan. Dagens speltips är hämtad ifrån Sverige och Allsvenskan, där Sirius ska ta emot AIK.

Speltips: Sirius – AIK (2/5) Sverige; Allsvenskan

Sirius har haft en tuff start på säsongen med endast 1 seger på 5 matcher. Man ligger just nu på 15:e plats i tabellen. Man har 1 vinst, 1 oavgjord och 3 förluster och har alltså bara tagit 4 poäng. På dessa matcherna har man bara gjort 2 mål framåt och släppt in 6. Idag ska man ta emot ett lag som redan är uppe och slåss i toppen, AIK.

AIK ligger på 2:a plats med 4 vinster och 2 oavgjorda såhär långt. Man ligger 2 poäng bakom Hammarby och vill såklart inte tappa mer avstånd där. På sina 6 spelade matcher denna säsongen så har man gjort 10 mål framåt och bara släppt in 2.

Ikväll ser vi alltså ett bra försvar som bara släppt in 2 mål möta ett lag som bara gjort 2 mål på 5 matcher. I dom 5 senaste matcherna dessa lagen har mötts så har AIK vunnit 5/5 av dom. Jag ser bara ett resultat inför denna matchen och väljer att spela AIK rak 2:a till 1.66 gånger pengarna på Betfinal.

✅ 5/5 inbördes har suttit

✅ Formen är på vår sida

✅ Toppen mot botten

⚠ Sirius ligger på nedflyttningsplats och vill röra sig upp därifrån så fort som möjligt.

Lycka till vid rygg, men kom ihåg att inte spela mer än plånboken tillåter!

 

Tipsa om Speltips: Sirius – AIK (2/5) Sverige; Allsvenskan till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades