Speltips: Silkesborg – Bröndby Cup final 10/5

Torsdagens speltips kommer från Danmark och det är finalen i Landspokal Cup mellan Silkesborg och Bröndby. 
Här skiljer det enormt mycket i klass mellan lagen och ser man till historiken mellan dessa lag så finns det bara en utgång på denna final.

Cup finalen:

Detta är finalen mellan Silkesborg som kom på plats 11 i grundtabellen mot Bröndby som kom 1a i tabellen innan slutspelet drog igång. 
Silkesborg tillhör alltså de fyra sämsta lagen i serien medan Bröndby har fortsatt sin slakt i slutspelet och trummar på mot ligatiteln med stora kliv. Ser man till grundtabellen så spelade Bröndby ihop mera än dubbelt så många poäng än Silkesborg och gjorde samtidigt nästan dubbelt så många mål.
Jag förväntar mig en ensidig final där Bröndby vinner med minst 2 måls marginal och spelar Asian -1.5 till oddset 1.79 hos Leo Vegas. 

Silkesborg: 

I grundspelet nådde laget raden 8-4-14 och målskillnad 32-49, -17 i målskillnaden. Silkesborg plockade 20 av sina 28 poäng på hemmaplan och trivs inte alls på resande fot. 
Denna final spelas i Köpenhamn så det finns ingen hemma eller borta fördel till något av lagen. 
Till denna final kommer Silkesborg med 2 raka förluster i ryggsäcken och en ganska dyster rad sista 10 matcherna. 
Formraden 2-2-6 och målskillnad 11-17 på dessa matcher vittnar väl om att det går tungt för laget nu och de har det jobbigt i nedflyttningsgruppen som de ligger i. 

Bröndby:

I grundspelet slutade Bröndby som 1a med raden 18-6-2 och imponerande målskillnaden 58-24, +34 i målskillnaden. 
Bröndbys form går inte att klaga på direkt, de kommer till start med raden 8-2-0 och målskillnaden 26-11 på dessa 10 matcher.
Laget sprutar in mål och har 2st stekheta anfallare i Wilczek och Pukki högst uppe i slutspelets skytteliga just nu. 

Just nu leder de kampen om ligatiteln och har 3 poäng till godo ner till Midtjylland. 3 omgångar kvarstår och de möter just Midtjylland 4 dagar efter att denna final spelas. 
Men laget är i kanonform och trivs extremt bra mot Silkesborg så självklart kommer de försöka jobba hem även denna pokal och siktar mot dubbeln i år.

Inbördes möten: 

Tittar vi på dom 5 senaste mötena mellan lagen så har Bröndby vunnit allihopa och faktiskt, de har vunnit med minst 2 måls marginal i samtliga också !
Siffrorna 0-2, 0-2, 3-1, 4-1,1-3 vittnar om ett överlägset lag och tittar vi ännu längre tillbaka så förtydligas det ännu mera.
På dom 10 senaste mötena har Bröndby 9 segrar och 1 kryss, jag ser inte varför utgången skulle bli annorlunda idag.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Bröndby har vunnit 7 raka inbördes och de 5 senaste var med minst 2 måls marginal.

 Bröndby har en kalasform med raden 13-4-0 sedan nyårsuppehållet medan Silkesborg har 4-4-8.

 Bröndby har mycket mera erfarenhet av stora matcher så som finaler.

 Bröndby förlora finalen förra året mot Köpenhamn och bryter gärna deras svit på 3 raka titlar. 

 Bröndby kan ha fokus på den viktiga ligamatchen som kommer 4 dagar efter finalen. 

Med dessa faktorer i bakhuvudet så tror jag ändå att Bröndby kommer med bästa laget för att kämpa hem en pokal och vinner med 0-2 eller 1-3. 

Lycka till om du ryggar. 

Tipsa om Speltips: Silkesborg – Bröndby Cup final 10/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades