Speltips : Shrewsbury – WestHam FA-Cupen 7/1

Shrewsbury – WestHam, Fotboll England

Matchen: 

Idag har jag letat runt i engelska FA-cupen och hittat dagens speltips och samtidigt går jag emot alla oddssättare och “experter” här. Det är tabell 2an Shrewsbury från League One som tar emot WestHam som härjar runt i botten av Premier League. På förhand och enligt oddsen och experterna är detta en match WestHam ska vinna på halvfart. Jag är absolut inte med på dom noterna och tänker spela precis tvärt emot.
Jag har valt att lägga pengarna på att Shrewsbury kommer kriga sig till en seger eller kryss i matchen. Ja du är galen tänker ni, helt rätt också…. Men läs detta först och se om ni ändrar uppfattning !

Shrewsbury

Jag följer League One och är enormt imponerad av säsongen de gör just nu. De ligger 2a och är med sjumilakliv på väg uppåt i seriesystemet. De spelar ett bländande försvarsspel på hemmaplan och har en statistik som får även oss Premier League älskare att titta förtjust på siffrorna. Ligan i sig är väldigt målrik av sig men Shrewsburys defensiv rår sig inte många på. De har imponerande hemmaraden 10-1-1 och målskillnad 18-4, med detta är de självklart det bästa hemmalaget i serien. Ni ser siffrorna, 4 insläppta på 12 matcher, ett målsnitt bakåt på 0,33 mål. Ja säger ni, men det skiljer faktiskt mycket på League One och Premier League. Absolut, men Shrewsbury satsar på FA-cupen och värderar den nästan som att det vore Champions League. Jag är helt övertygad om att Shrewsbury kommer med bästa elvan och en hel stad som andas tungt när ett PL lag kommer på besök. Spelarna lär vara på helspänn och vet att är det nån gång de ska ge 200% så är det idag !

WestHam

Samtidigt är WestHam ett bottenlag i PL med endast 2 poäng ner till nedflyttning. WestHams tränare David Moyes har gått ut i media och varnat för kraftiga rotationer i elvan för att inte riskera skador på viktiga spelare eftersom de är indragna i nedflyttningsbråket. Då börjar magkänslan analysera, ett tokladdat hemmalag med enormt fin defensiv mot ett B eller C-lag från PL som har tankarna på annat håll ?
Jag har haft kontakt med 5 st olika WestHam supportrar i detta ärende och faktiskt så har samtliga haft krysset som ganska självklart utgångsval. De vet om den roterande startelvan som i grunden inte är direkt jätteimponerande ändå, men fokus ligger såklart på ligaspelet. Det mesta lutar åt en målsnål 0-0 eller 1-1 match och ett WestHam som sedan springer hem segern i returmötet på Olympic Stadium istället.
Att Shrewsbury fått vila 3 dagar längre än WestHam är ju ytterligare en sak som jag tar med i denna bedömningen.

Utgångstipset landar på 1-1 !
Men även varningens finger för hemmalagets spelare som vet att om ska de ha en chans till avancemang så är det seger som gäller ! 

Statistik:

Shrewsbury har i ligaspelet raden 10-1-1 och målskillnad 18-4 på hemmaplan.
WestHam har i ligaspelet raden 1-5-6 och målskillnad 13-25 på bortaplan.

Trots att det skiljer 2st divisioner mellan lagen så skriker magkänslan 1X efter alla dessa aspekter jag skrivit om.
Kalla mig galen och spela 2an om ni vill, men jag måste följa magkänslan och här ökar jag t.o.m insatsen lite och tar förlusten om det blir så. 

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips : Shrewsbury – WestHam FA-Cupen 7/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades