Speltips: SHL Snöboll Match 1 18/1

Detta speltips och snöboll kommer från SHL och denna ska jag försöka rulla 4 gånger med en startpeng på 1000 kr. I förra 3-steget så startade jag på 2000 kr och klev över mållinjen på 8780 kr och det var många som ryggade hela vägen ! Denna gång sänker jag insatsen och testar på att sätta 4 spel på rad vilket inte är det är det lättaste. Jag kan varken lova guld eller gröna skogar, men jag kommer göra mitt bästa och spelar med mina egna pengar ! Vi kämpar in spelen tillsammans och jag rekommenderar att man bara spelar för pengar man har råd att satsa/förlora.  

Frölunda – Färjestad, SHL Ishockey.

Matchen:

Detta är ett väldigt laddat möte mellan antagonisterna Frölunda som ligger på plats 4 mot Färjestad som ligger på plats 3. Det skiljer endast 2 poäng mellan lagen i tabellen och Frölunda tar gärna över 3e platsen med en match mindre spelad. Man brukar säga att derbyn innehåller mycket känslor men det är ingenting i jämnförelse med vad detta möte framkallar. Okej visst det va betydligt tuffare strider för 5-10 år sedan mellan föreningarna men redan på knattenivå lärde man sig att avsky Färjestad. (Japp jag är Frölundait och pappa hejar på FBK så kampen har funnits länge).Två föreningar där fansen avskyr varandra ut i fingerspetsarna, hatet grundar sig i ärlighetens namn mest för att de alltid slogs om guldet förr i tiden. Men rivaliteten sitter långt in i väggarna och här i Scandinavium höjs temperaturen och hornen växer ut lite extra när FBK står som motståndare. 

Här ska vi alltså se seriens 3e bästa hemmalag ta emot seriens 3e bästa bortalag. Det är två offensiva krafter som möts och målmässigt har båda lagen riktigt bra form ! Dessutom blir det ofta målfester när de möts och framförallt här i Scandinavium. Jag har åter igen valt det lyckade konceptet över 4.5 mål totalt i matchen och denna gång till oddset 1.69 hos Nordicbet. Jag tror absolut detta odds kommer sjunka och borde hamna runt 1.50-1.55 när domaren blåser igång. Sett till form, statistik, historik och tändvätskan som finns borde denna match se ut som de tidigare mötena. Fart och fläkt och viljan att vinna är extremt starkare än rädslan att förlora. Här kommer det bli åka av och som alltid är det endast de små marginalerna avgör om jag missar detta spel eller om det är klart redan efter 2 perioder. 
Jag tror på mängder av målchanser och minst 5 mål !

Frölunda:

Efter en väldigt trög seriestart så har titelaspiranten Frölunda fått igång maskineriet. Det som såg så krampaktigt ut i början har förvandlats till rörligt och fantasifullt anfallsspel. På hemmaplan har de höjt tempen och kommer med 6 segrar på dom 8 senaste matcherna. Ena förlusten var mot serieledande Växjö och den andra slutade orättvist 3-4 mot Malmö. Frölunda vann skotten och förde matchen men i kassen stod Gustafsson och fick bedrövliga 75 i räddnings %. Ser man över Frölundas form en längre tid tillbaka så har dom vunnit 9 av dom 12 senaste matcherna. Perfekt tillfälle alltså att sätta ner klubban i isen och förbereda sig inför denna viktiga drabbning ! Om vi synar Frölunda målform på hemmaplan så har de gjort MINST 3 mål framåt i 9/10 senaste matcherna. Fortsätter den trenden så behövs endast 2 mål av FBK för att spelet ska sitta.

Färjestad:

Efter en stark inledning av säsongen så har FBK blivit ett jojolag när det gäller formen. I matcherna man tror de ska vinna så förlorar dom och i matcherna man tror de ska förlora så lyckas de vinna. 
December månad vill nog FBK bra glömma. De kom in i en period med 7 raka förluster men har efteråt studsat tillbaka bra med 4 segrar av 5 på slutet. I dessa 5 matcher har målskyttet lossnat ORDENTLIGT och matcherna har slutat 5-1, 5-5, 2-3, 5-3, 6-0. 6-0 matchen kanske alla minns för det var den matchen som tog oss över mållinjen och inbringade ca 8800 kr !
FBK spelarna avskyr Frölundaspelarna lika mycket och de lär komma taggade till tänderna när de åker in på isen i Göteborg. De lär inte vika ner sig utan en rejäl kamp ikväll. 

Form och statistik:

Frölunda har hemmaraden 10-2-1-5 och målskillnad 53-39 vilket ger ett målsnitt på ca 3 mål framåt och 2 mål bakåt.
FBK har bortaraden 8-2-1-8 och målskillnad 65-61 vilket ger målsnittet ca 3.4 mål framåt och 3 mål bakåt. 

Frölunda har spelat över 4.5 mål totalt i 9/10 senaste hemmamatcherna !
FBK har spelat över 4.5 mål totalt i 9/10 senaste bortamatcherna !
Inbördes möten i Scandinavium har slutat 4-1, 5-0, 2-3 och senast 4-5.

I året serie har de bara mötts 2 gånger och båda har spelats i Karlstad, dom slutade 7-4 och 1-1. Svåranalyserade 😉
Ser man över de senaste inbördes totalt så har 5/6 senaste passerat 4.5 måls linan.

Utgångstipset är väldigt svårt att sia om i dessa möten, 3-2, 4-2 känns rätt i både plånboken och hjärtat däremot 😀
Jag kommer aldrig uppmana någon att ta rygg på mina spel, detta är vad jag kommer spela och helt valfritt att rygga. 
Jag tror lika hårt på detta spel som jag gjorde på de andra i 3-steget. Men det är små marginaler som avgör som jag inte kan påverka alls.
Igår kväll frågade kompisen om jag var nervös inför denna snöboll eftersom det ligger mycket i potten. Och svaret är faktiskt nej, inte ett dugg nervös.

Är man rädd för att ta steg 1 så kommer man aldrig få uppleva hur det känns att ta steg 4 !

Lycka till om ni hänger på !

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips: SHL Snöboll Match 1 18/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades