Speltips: SHL , Brynäs och Växjö fixar festen ! 25/1

Dagens speltips är lite ishockey från SHL. Det är 2 matcher jag valt ut och på förhand känns de riktigt fina, både formmässigt och historiskt mellan lagen. Här tänker jag nog höja insatsen för magkänslan är riktigt stark i dessa 2 spelen !

Matcherna: Brynäs – Linköping & Mora – Växjö

Brynäs – Linköping. 

Här har vi tabell 9an Brynäs som tar emot tabell 4an Linköping. Två lag med riktigt bra offensiver och här tänker jag syna ena laget näsa för mål. Spelet jag valt är över 2.5 mål av Brynäs till fina oddset 1.74 i skrivande stund. De har sista månaderna vässat sitt anfall och målen trillar in på löpande band här hemma i Gavlerinken. 

Vilket lag som än kommer på besök får det tufft och tittar man på Brynäs 10 senaste hemmamatcher så ser man direkt vad jag pratar om. Brynäs har vunnit 5 raka och 9/10 senaste hemmamatcherna. I 9 av dessa 10 matcher har de gjort minst 3 mål framåt, enda matchen inte gjort 3 mål var mot serieledande Växjö där man vann med 2-1 ändå. Jag tror att matchbilden kommer se ut som det brukar när Brynäs tar emot gäster och de kommer dominera totalt. 3 mål är inte mycket i hockey och här tror jag de fixar det utan större problem trots bra motstånd på andra sidan isen. Lagen möttes 21/11 med Linköping som hemmalag, den match slutade 3-3. Förra gången lagen möttes i Gavlerinken slutade matchen 6-0 till Brynäs. Bilden säger det mesta om hur giftiga Brynäs är på hemmaplan.

Mora – Växjö.

Här har vi nästjumbon Mora på plats 13 som tar emot överlägsna serieledarna Växjö. Här har jag valt att lägga pengarna på den raka 2an till fina 1.69. Jag kan faktiskt inte förstå det oddset, visst sport är sport och allt kan hända. Men det är en serieledare i KALASFORM mot en nästjumbo som bara har röda siffror. Okej påminn mig inte om Swansea – Liverpool………. Ett sånt resultat kommer 1/100 och att blixten ska slå ner på samma ställe 2 ggr samma vecka är högst osannolikt. (Eller?) 
Medan Mora radar upp förluster så radar Växjö upp vinster. Mora kommer med 5 raka torsk och 11 förluster på 15 senaste matcherna. Samtliga 11 förluster är under ordinarie tid dessutom ! 
Växjö kommer med 5 raka segrar och 11 vinster på dom 15 senaste matcherna. De har ett gott flow i laget och jag ser ingenting som talar för en förlust mot detta på förhand lätta motstånd. 
Synar vi lagens inbördes möten har Växjö vunnit 5 raka matcher och det med siffrorna 5-2, 5-1, 5-3, 5-2 och sist 4-1. Bilden visar lagens form sista 5 matcherna.

Lycka till om ni ryggar ! <3
Jag spelar dessa som singlar. 

 

 

Tipsa om Speltips: SHL , Brynäs och Växjö fixar festen ! 25/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades