Speltips: Sevilla – Real Madrid (9/5) Spanien; Laliga

Dagens match hittas i spanska laliga där Sevilla som försöker nå Europaspel ska ta emot ett Real madrid på som inte har någonting speciellt att spela för. Bolagen tror på mycket mål och linan ligger extremt högt. Jag går emot dom idag och i dagens speltips tänkte jag gå in på varför.

Speltips: Sevilla – Real Madrid (9/5) Spanien; Laliga

Sevilla ligger på en 8:e plats i tabellen och har goda chanser att nå Europa league inför nästa säsong. Man ligger 1 poäng bakom Getafe men har 1 mindre match spelad. En vinst idag skulle se en gå upp på 7:e plats och få kvala om Europa league. i sina 10 senaste matcher så har av matcherna slutat under 3.5 mål medans 9/10 matcher har slutat under 4.5 mål. I Sevillas matcher så är snittet på antal mål 2.75 totalt och 2.72 mål på hemmaplan.

Real Madrid ligger på tredjeplats i laliga och har redan säkrat sin plats till Champions league. Man kommer med all säkerhet att bänka många av sina spelare och spara dom inför Champions league finalen mot Liverpool. Real Madrid har lite mer målrika matcher än Sevilla. 5 av 10 matcher har slutat under 3.5 mål medans 10/10 senaste har slutat under 4.5 mål.

Inför dagens match så saknar redan Real spelare som Bale, Cavajal, Isco och Ronaldo. Alltså saknas några av dom bästa målgörarna i laget samtidigt som fler spelare också kommer vilas inför finalen. Därför tror jag inte på en lika offensiv tillställning som bolagen och väljer att spela under 4 mål(Asian) vilket betyder pengarna tillbaka vid 4 mål i matchen och förlust vid 5 mål.

✅ Sevilla har spelat under 4.5 mål i 9/10 senaste

✅ Real har spelat under 4.5 mål i 10/10 senaste

✅ Real kommer vila många av sina bästa spelare och målgörare.

⚠ Inbördes möten mellan lagen brukar ofta vara målrika

⚠ Risken finns att Real vilar sina defensiva spelare vilket kan betyda fler mål av Sevilla.

 

Tipsa om Speltips: Sevilla – Real Madrid (9/5) Spanien; Laliga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades