12:30
Speltips
La Liga 25 april 2019

Speltips: Sevilla - Rayo Vallecano - La Liga 25/4

Speltips:

Sevilla:

Man har hittat en fin form i sina senaste matcher om man bortser från den senaste förlusten mot Getafe. Sevilla har tagit 4 vinster på sina 5 senaste matcher spelade. Förlusten kom mot Valencia med ett uddamål. Man  har allt att spela för inför kvällens omgång eftersom man ligger på 6:e plats. En vinst ikväll kan se Sevilla ta sig upp på champions league platsdå dom bara saknar 2 poäng för att ligga där. Man är inte helt säker heller från att åka ur Europa league ifall man inte tar poäng i sina kommande matcher. Ikväll ska man möta det absolut sämsta laget i hela ligan och man kan bara inte tappa denna möjligheten. Sevilla har på hemmaplan denna säsongen tagit 10 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster.3 Full farm framåt förväntas ikväll.

Rayo Vallecano:

Helt längst ner i tabellen strugglar man med ynka 28 poäng tagna. Man kan i stort sätt säga att man redan är relegerade från la liga och man har varit ett otroligt dåligt bortalag genom säsongens gång. 3 vinster, 1 oavgjord match och 12 förluster står man med inför denna matchen när man spelat borta. Totalt sätt har man 7 vinster, 7 oavgjorda och 19 förluster och har ingenting i La liga o göra.

Inbördes möten:

Sevilla vann förgående möte på bortaplan med 1-4 denna säsongen. På Sevillas hemmaplan måste du helt tillbaka till 2003 för att se Rayo Vallecano ta poäng på bortaplan mot detta lag.

Analys:

Det blir full fart framåt från hemmalaget som jagar en Champions league plats. Jag förväntar mig att man vinner dagens match med minst 2 mål och har därför valt att spela -1.5 på hemmalaget.

Tipsa om Speltips: Sevilla - Rayo Vallecano - La Liga 25/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.80 Sevilla -1.5 2500 N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

25 april 2019

MATCHTID: 12:30

Match: Sevilla - Rayo Vallecano
Spel: Sevilla -1.5
Insats: 2500

ODDS: 1.80

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades