Speltips: Scunthorpe United v Doncaster Rovers (23/1)

Gårdagen blev väldigt lyckad kan man säga. Jag rekade Jong Ajax över 1.5 mål mot Cambuur och det tog endast 16 minuter sedan hade Jong Ajax smällt in två kassar. Kul med spel som sitter tidigt, men ibland kan det vara ännu roligare att få jobba in matcherna en stund. Aja, enkel vinst till hela 1.60 gånger pengarna. Spelade även ett livespel på båd lagen gör mål mellan Swansea v Liverpool för hela 2.10 gånger pengarna i gruppen. Min största rädsla där var om Swansea skulle vara kapabla att mäta på ett då suveräna Liverpool. Men hör och häpna, Swansea gör ett mål redan i första halvlek sedan så blir Liverpool helt nollade. Förra veckan vann man mot serieledarna Manchester City med 4-3 och denna vecka förlorar man mot tabelljumbon Swansea med 1-0. Intressant att se hur det går för Liverpool framöver. Idag tänkte jag dock fortsätta min trend med två raka vinster på pregame och gå mot en tredje raka. Det är lite kasst utbud idag dock, men jag anser mig ha funnit ett väldigt spelvärt odds i engelska league one mellan Scunthorpe United v Doncaster Rovers med tanke på statistiken. Häng med!

Scunthorpe United v Doncaster Rovers

Vi för lite som vanligt och kikar på tabelläget:

4. Scunthorpe United 28 matcher 39:26 50 poäng

12. Doncaster Rovers 28 matcher 32:31 36 poäng

Scunthorpe målsnitt: 1.39 mål/match – Insläppta: 0.92 mål/match.

Doncaster målsnitt: 1.14 mål/match – Insläppta: 1.11 mål/match.

Scunthorpe fem senaste resultat: 1-3, 1-1, 1-0, 2-2 & 2-3 (W2 D2 L1)

Doncaster fem senaste resultat: 2-2, 1-1, 0-1, 1-1 & 2-0 (W1 D3 L1)

Scunthorpe har alltså spelat båda lagen gör mål i fyra av dom fem senaste matcherna.

Scunthorpe har gjort MINST ett mål på dom 13 senaste hemmamatcherna.

Doncaster har gjort MINST ett mål på fyra av dom fem senaste bortamatcherna.

Doncaster har spelat båda lagen gör mål i tre av dom fem senaste matcherna. Kan tillägga att man kommer från ett 2-2 resultat borta mot tabelltrean Shrewsbury för bara tre dagar sen.

H2H: Hela fyra av fem senaste matcherna mellan lagen på Scunthorpes hemmaplan har slutat med båda lagen gör mål.

Nej mina vänner, som ni ser så talar spelet för båda lagen gör mål. Doncaster kan inte förlora en match hur som helst för då finns risken att man fastnar i bottenträsket. Scunthorpe ”måste” samtidigt vinna för att haka på dom andra lagen i toppen. Jag förväntar mig en öppen match där det kommer svänga åt båda hållen och båda lagen gör mål ger hela 1.90 gånger pengarna just nu.

🏆 League One
⏱ Today 20:45
🇬🇧 Scunthorpe United v Doncaster Rovers
✍️ Båda lagen gör mål – Ja
📊 1.91 (Unibet)
7️⃣ Units

Spelbolag: Unibet

Tipsa om Speltips: Scunthorpe United v Doncaster Rovers (23/1) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades