Speltips: Schweinfurt – Memmingen; Tyskland; Regionalliga Bayern 31/1

Helgen börjar närma sig och det är mycket Serie A för min del som väntas. Idag spelas Milan – Roma och Jimmy har tagit fram en fin högoddsare till denna matchen. Jag har istället för Serie A tagit fram en match i Tyska Regionalliga, där 2 målrika lag i toppen av tabellen ska ställas emot varandra. Matchen som jag valt att dela som dagens speltips ska spelas mellan Schweinfurt och Memmingen.

Speltips: Schweinfurt – Memmingen; Tyskland; Regionalliga Bayern 31/1

Schweinfurt:

Man ligger på 5:e plats i tabellen och har efter 7 spelade matcher tagit 4 vinster, 3 förluster och 1 oavgjord. Man har gjort mål i alla sina matcher såhär långt in på säsongen och har en målskillnad på 15-6. På hemmaplan är man ännu bättre och har på 3 spelade matcher tagit 3 vinster. Idag ska man ta emot ett annat målrikt lag som ligger 2 poäng över i tabellen.

Memmingen:

Man ligger på 3:e plats i tabellen. Man har dock 1 mer spelad match än Schweinfurt så även ifall man ligger 2 poäng över så kunde det varit ombytta roller ifall Shweinfurt hade spelat en till och vunnit. Memmingen har på 8 spelade matcher tagit 5 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust. Man spelar extremt målrika matcher och har en målskillnad på 17-11. Memmingen har precis som Schweinfurt gjort mål i alla sina ligamatcher såhär långt!

Inbördes möten:

Inbördes möten mellan dessa laget har slutat med vinster åt båda håll. Det har varit extremt målrika matcher i dom senaste mötena och båda lagen har gjort mål i dom senaste 4. Dom senaste 4 matcherna har slutat 3-4, 3-1, 3-4 och 2-1. Jag tror på liknande resultat i dagens match och jag har hittat två spel som jag ser värde i. Första spelet är båda lagen gör mål till 1.61 gånger pengarna och det andra spelet är över 3.0 mål (Asian lines).

Tipsa om Speltips: Schweinfurt – Memmingen; Tyskland; Regionalliga Bayern 31/1 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades