Speltips: SC Verl vs Westfalia Rhynern (21/10) Regionalliga West

Jag vet att jag har nämnt det tidigare men det är något med mig och havet som får mig att reka som en gud. Jag gjorde avtryck direkt igår i när jag tryckte in Albirex Niigata i spargrisen och att båda lagen inte skulle göra mål. Det räckte med 1-0 i 80e minuten så va saken klar. Det måste ha varit där kaffet som gav mig den där aha känslan till en 1.93 gånger pengarna. Fortsätter jag med såna här uppenbarelser kommer varken jag eller du behöva jobba i framtiden. Nu är man tillbaka på stranden igen och det är så där härligt tyst överallt. Inte en turist så långt ögat kan nå. Det fick mig att tänka på Tyskland.

Jag är tillbaka i dom där divisionerna ingen hittar in till men som ändå existerar. Tyska regionalliga West, avspark 19.00 och matchen mellan SC Verl och Westfalia Rhynern. Ingen match att sitta bänkad framför tv:n på men helt klart värd att lägga in 1000kr på och går den in..ja då vart iallafall jag 2400 bath rikare. Kaffet har aldrig smakat bättre i Thailand.

SC Verl på en 13 e plats i ligan står på 3 segrar, 6 oavgjorda och 3 förluster har en målskillnad på 16/15. En klar indikation på att det finns en lika bra offensiv som en läckande defensiv. Därav alla oavgjorda resultat kanske. Westfalia Rhynern däremot ligger på en 17e plats. Endast 8 inspelade poäng. 1 vinst, 3 oavgjorda och 8 förluster. Varav 5 förluster på 6 bortamatcher. Deras målskillnad är dessutom bedrövligt 15/30.  Med ett sånt läckande försvar så räknar jag kallt med att SC Verl springer igenom både 1 och 2 gånger och sätter ett utgångstips att man vinner matchen med 3-1 och spelar SC Verl ö1,5 mål till 1,58 gånger pengarna. Lycka till men inte för mycket.

Mitt spreadsheet

Speltips: SC Verl ö1.5 @1,58

Spelstopp:19.00

Bolag: Unibet

Tipsa om Speltips: SC Verl vs Westfalia Rhynern (21/10) Regionalliga West till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades