speltips: SC Padersborn vs VfR Aalen (21/10) Bundesliga 3

5e dagen på detta fantastiska hotell och 3e dagen på stranden. Hade jag varit miljonär så hade jag antagligen flyttat in eller köpt hotellet. 24 timmar service och 10 dagar kvar innan vi flyttar in den nya lägenheten. Fick tag i en fantastisk lägenhet på 50 kvadrat till 6000kr i månaden. Det inkluderar gym, pool, el internet vatten städhjälp och tennisbanan utanför. Dessutom är det bara 5 minuter ner till havet. Jag kan leva med det. Känns skönt att det löste sig med boendet iallafall speciellt när man väntar en hel del besök från Sverige framöver. Gällande besök så varför inte ta ett oväntat besök förbi Tyskland igen och matchen mellan SC Padersborn och VfR Aalen i den tyska tredje divisionen?

SC Padersborn leder överlägset tillsammans med tvåan FC Magdeburg. Båda dom lagen står på 31 poäng efter 12 spelade omgångar. SC Padersborn har 10 vinster ,1 oavgjord och en förlust. En målskillnad på 33/14 och man har 6 raka vinster av 6 möjliga på hemmaplan. Man är i mitt tycke flera klasser bättre än dagens motståndare VfR Aalen. Ett lag på en 10e plats med 3 vinster 5 oavgjorda och 4 förluster.Inte fullt så bra så att det övertygar mig till att spela något på dom som skulle gynna mig. Däremot vad jag tror gynnar mig och er idag är att spela SC Padersborn över 1,5 mål idag till 1.80 gånger pengarna. Och det finns 2 anledningar till det känner jag. 1) SC Padersborn offensiv är dubbelt upp jämfört med Aalens. 33 gjorda mål mot Aalens 16. 2) 5/6 hemma matcher har laget gjort 2 mål eller mera. Dvs i 83 procent av fallen. Jag har gjort mitt val idag. Lycka till med inte för mycket!

Mitt spreadsheet

Speltips: SC Padersborn över 1,5 mål @1.82

Spelstopp: 14.00

Bolag:Unibet

Tipsa om speltips: SC Padersborn vs VfR Aalen (21/10) Bundesliga 3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades