Speltips: SC Internacional – América Mineiro; Brasilien; Serie A

Det är tunt utbud dessa dagar och jag har inte postat någonting här sedan i söndags. Idag har jag dock hittat en match som jag tycker är riktigt fin. Matchen spelas inatt och med försäkringen jag lägger på detta spel känns det som en garanti att MINST få pengarna tillbaka. Matchen som jag rekar ska spelas mellan Internacional – America Mineiro.

Speltips: SC Internacional – América Mineiro; Brasilien; Serie A

Internacional:

Man ligger på 2:a plats i tabellen och har på 33 spelade matcher tagit 17 vinster, 11 oavgjorda och 5 förluster. Man har en målskillnad på 45-25 och spelar ännu bättre på hemmaplan. På hemmaplan har man efter 16 spelade matcher fortfarande inte förlorat en ända match. Man har 12 vinster, 4 oavgjorda och en målskillnad på 27-8. Idag ska man ta emot ett lag i den nedre delen av tabellen och med denna fina hemmaformen så tycker jag att man ska fixa en enkel seger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

América Mineiro:

Man ligger helt nere på 18:e plats i ligan och har på 33 spelade matcher tagit 8 vinster, 10 oavgjorda och 15 förluster. På bortaplan är man ännu sämre då man på 16 spelade matcher endast tagit 2 vinster och 3 oavgjorda. Resterande av bortamatcherna har man gått hem med förlust varje gång och har en målskillnad på 8-23. Idag blir det extremt tufft när man ska möta ett så mycket bättre lag.

Inbördes möten:

I de 4 spelade matcherna som dessa lagen mötts i på Internacionals hemmaplan har slutat med vinst till Internacional. 3 av dessa har man vunnit med minst 2 mål.

Spelet:

Kollar man på Historia, målskillnad och formen på båda lagen så talar allting åt en seger åt hemmalaget. Att vi kan få 1.61 på asian -1 kan jag inte förstå eftersom allt annat än vinst för Internacional känns konstigt. Men bollen är rund och inatt vet vi hur det slutar. Mitt spel är i alla fall följande:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.