Speltips: SC Internacional – América Mineiro; Brasilien; Serie A

Det är tunt utbud dessa dagar och jag har inte postat någonting här sedan i söndags. Idag har jag dock hittat en match som jag tycker är riktigt fin. Matchen spelas inatt och med försäkringen jag lägger på detta spel känns det som en garanti att MINST få pengarna tillbaka. Matchen som jag rekar ska spelas mellan Internacional – America Mineiro.

Speltips: SC Internacional – América Mineiro; Brasilien; Serie A

Internacional:

Man ligger på 2:a plats i tabellen och har på 33 spelade matcher tagit 17 vinster, 11 oavgjorda och 5 förluster. Man har en målskillnad på 45-25 och spelar ännu bättre på hemmaplan. På hemmaplan har man efter 16 spelade matcher fortfarande inte förlorat en ända match. Man har 12 vinster, 4 oavgjorda och en målskillnad på 27-8. Idag ska man ta emot ett lag i den nedre delen av tabellen och med denna fina hemmaformen så tycker jag att man ska fixa en enkel seger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

América Mineiro:

Man ligger helt nere på 18:e plats i ligan och har på 33 spelade matcher tagit 8 vinster, 10 oavgjorda och 15 förluster. På bortaplan är man ännu sämre då man på 16 spelade matcher endast tagit 2 vinster och 3 oavgjorda. Resterande av bortamatcherna har man gått hem med förlust varje gång och har en målskillnad på 8-23. Idag blir det extremt tufft när man ska möta ett så mycket bättre lag.

Inbördes möten:

I de 4 spelade matcherna som dessa lagen mötts i på Internacionals hemmaplan har slutat med vinst till Internacional. 3 av dessa har man vunnit med minst 2 mål.

Spelet:

Kollar man på Historia, målskillnad och formen på båda lagen så talar allting åt en seger åt hemmalaget. Att vi kan få 1.61 på asian -1 kan jag inte förstå eftersom allt annat än vinst för Internacional känns konstigt. Men bollen är rund och inatt vet vi hur det slutar. Mitt spel är i alla fall följande:

 

Tipsa om Speltips: SC Internacional – América Mineiro; Brasilien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades