Speltips: Sao Paulo U20 – Palmeiras U20 (9/5) Copa do Brasil U20

Grattis till alla som tog rygg på Besiktas i gårdagens speltips. Vi hade spelat Besiktas i halvtid och efter 45 minuter avslutades halvleken med 2-0. Idag har jag jag grävt lite djupare och inatt har jag hittat ett speltips i Copa do Brasil U20. Matchen som jag tänkte dela med mig som speltips är mellan Sao Paulo U20 och Palmeiras U20.

Speltips: Sao Paulo U20 – Palmeiras U20 (9/5) Copa do Brasil U20

Sao Paulo har en fin hemmastatistik med 7/10 senaste matcherna vunna. Man har även gjort mål i 7 av dessa matcherna. Om man räknar med bortamatcher har man 6/10 senaste vunna och mål gjorda i 7 av matcherna. Sao Paulo har gjort 18 mål på sina senaste 10 matcher, vilket är ett snitt på 1.8 per match. Med detta snittet så tror jag absolut att man gör minst en balja inatt när man sa ta emot Palmeiras.

Palmeiras har precis som Sao Paulo vunnit 7 av 10 senaste matcherna dom har spelat. Palmeiras har dock gjort mål i 10/10 senaste matcherna och på bortaplan har dom gjort mål i 7/8 senaste matcher spelade. På sina 10 senaste matcher spelade så har man gjort 29 mål. Man har alltså ett målsnitt på 2.9 per match och med detta så ser jag inte hur man ska gå mållösa ikväll?

Jag tror på en match framåt av både hemmalaget och bortalaget inatt. Jag förväntar mig målrikt och att båda lagen ska göra mål. Mitt utgångstips på matchen är 2-2 eller 2-1. Jag väljer att lägga spelet båda lagen gör mål på Betfinal till 1.55 gånger pengarna.

Jag önskar alla lycka till vid rygg men kom ihåg att inte lägga mer än plånboken tillåter!

✅ Sao Paulo har gjort mål i 7/10 senaste

✅ Palmeiras har gjort mål i 10/10 senaste

✅ Båda lagen har ett målsnitt långt över 1 per match

Tipsa om Speltips: Sao Paulo U20 – Palmeiras U20 (9/5) Copa do Brasil U20 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades