Speltips: Sanfrecce Hiroshima – Gamba Osaka (18/7) Japan; J-League

Hej! Sjukt tråkigt att ryka på matchen i snöbollen mellan Göteborg och Örebro. Extra hårt är det ju såklart eftersom Örebro tog på sig ett extremt onödigt rött kort i inledningen av matchen. Jag följde likaväl matchen och om dom inte tog på sig detta röda kortet så har jag extremt svårt att se matchen gå åt samma håll. Idag har jag valt att ta fram ett speltips ifrån Japans J-League, matchen spelas mellan Sanfrecce Hiroshima och Gamba Osaka.

Speltips: Sanfrecce Hiroshima – Gamba Osaka (17/7) Japan; J-League

Hiroshima ligger på 1:a plats i tabellen och har såhär långt tagit 12 vinster, 1 oavgjort och endast 2 förluster. På dessa 15 matcherna har man gjort 22 mål framåt och släppt 8 mål bakåt. Dom ända 2 lagen som man lyckats förlora mot denna säsongen har varit mot 2 andra topplag, Cerezo Osaka och Tokyo. Idag ska man ta emot ett lag som ligger i botten av tabellen och är ligans absolut sämsta bortalag.

Gamba Osaka ligger på 16:e plats i tabellen och har efter 15 spelade matcher tagit 4 vinster, 3 oavgjorda och 8 förluster. På bortaplan är man ännu sämre och har endast tagit 1 poäng! Man har alltså 0 vinster, 1 oavgjord och 6 förluster på bortaplan!

Inbördes möten mellan dessa lagen har slutat lite åt alla håll, men dom 2 senaste matcherna har slutat 2-3 och 2-2. Med dom senaste inbördes mötena så har jag även om Hiroshima är klara favoriter undvikit den raka ettan. Istället har jag då valt att köra över 1.5 mål till hemmalagen istället.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Tabell och form

⚠ Hittar egentligen ingenting speciellt som talar emot detta spelet, men 2/5 inbördes har slutat med under 1.5 mål till Hiroshima, dock så är det helt tillbaka till 2016.

Lycka till vid rygg men spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Sanfrecce Hiroshima – Gamba Osaka (18/7) Japan; J-League till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades