Snöboll 1/3 (Betfair) rull 1/3 – Sandefjord – Rosenborg (1/7) Norge; Eliteserien

Hej allihop! Jag har nu efter flytten tillbaka till svensk mark lovat en nära vän till mig att köra några snöbollar eller ”tresteg” åt honom.

Han kommer registrera sig på 3 bolag eftersom han aldrig spelat på odds tidigare och sen kommer jag försöka 3 gånger att gå i mål samt omsätta insatsen.

Jag kan dela alla spelen här om folk är intresserade att hänga på, men spelen kan vara allt från pregame till live så det gäller isåfall att hålla sig updated 😉

Summan som kommer läggas in i dessa kontona är totalt 3.000kr som sen kommer ge en bonus på 3.000kr. Därefter kommer de 3 snöbollarna starta på 2.000kr per boll.

💵 Om 1/3 Snöbollar sitter så slutar vi på ca 10.000kr (7.000kr vinst).

💰Om 2/3 Snöbollar sitter så slutar vi på ca 20.000kr (17.000kr vinst).

💎 Om 3/3 Snöbollar sitter så slutar vi på ca 30.000kr (27.000kr vinst).

Tänkte köra igång den första imorgon eller på söndag och delar allt här ifall ni vill följa 👌

Vill man köra med bonus som mig så finns det massor att hämta på www.5spades.com/spelbolag

Snöboll 1/3 (Betfair)

Jag har valt att starta med Betfair som det första bolaget eftersom omsättnings kraven är x4 bara till ett odds på 1.60. Detta betyder att 3 rull räcker för att den ska var omsatt och uttagbar!

Speltips: Sandefjord – Rosenborg (1/7) Norge; Eliteserien

Jag har valt att idag öppna snöbollen med ett odds mycket högre än vad vi egentligen behöver. Om vi sätter detta rull så behöver vi bara 2 odds på 1.60 för att bonusen ska vara omsatt och vi ska kunna göra ett uttag på 10.000kr. Matchen som jag valt att dela som speltips är mellan Sandefjord och Rosenborg.

Sandefjord ligger sist i tabellen och har på 14 spelade matcher endast tagit 6 poäng. På sina 10 senaste matcher har man 9 förluster och 1 oavgjord. Man är alltså inte direkt i någon toppform och självförtroendet är nog sämre än någonsin. Idag ska man ta emot Rosenborg som är ett lag av mycket högre kvalité.

Rosenborg ligger på 2:a plats i tabellen och jagar Brann för att ta sig till toppen igen. Man har ett bra anfall och ska idag ta emot ligans sämsta försvar. 23 mål framåt har man gjort på 14 matcher medans Sandefjord släppt in 30. På sina 10 senaste bortamatcher så har man tagit 8 vinster, 1 oavgjort och 1 förlust.

Jag tror på en enkel seger idag för Rosenborg och har därför valt att spela Rosenborg halvtid/fulltid som mitt första steg i denna snöboll. Mot ligans sämsta försvar så ska man klara av att trycka in mål redan i första. Därefter ska man enkelt kunna hålla resultatet mot ligans sämsta anfall!

Lycka till vid rygg!

👊👊👊❤️

Tipsa om Snöboll 1/3 (Betfair) rull 1/3 – Sandefjord – Rosenborg (1/7) Norge; Eliteserien till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades