Speltips: San Jose Sharks – Edmonton Oilers USA:NHL 21/11

Gårdagens match slutade inte helt som förväntat men idag tänker jag fortsätta i NHL då jag ser en stor favorit i denna matchen. NHL är NHL och vad som helst kan hända, men sett till form, inbördes möten osv så ska denna bara gå åt ett håll. Matchen som jag valt att reka idag ska spelas mellan San Jose Sharks och Edmonton Oilers.

Speltips: San Jose Sharks – Edmonton Oilers USA:NHL 21/11

San Jose Sharks:

Man har på 21 spelade matcher tagit 8 vinster, 6 oavgjorda och 7 förluster. Man har tagit 25 poäng såhär långt och har en målskillnad på 68-64. Man är ett av dom bättre lagen i NHL när man spelar på egen arena och i sina senaste 5 matcher där har man tagit 4 vinster. Totalt sett på hemmaplan har man spelat 11 matcher och tagit 6 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster. Idag ska man ta emot ett riktigt formsvagt Oilers som inte alls imponerat i sina senaste matcher.

Edmonton Oilers:

Statistiken är sig lik både totalt sett och på egen arena och man har förlorat 4/5 senaste matcherna man spelat. Man har spelat 20 matcher såhär långt och har endast tagit 6 vinster och har en målskillnad på 57-66. På bortaplan har man spelat 11 matcher och har vunnit endast 3.

Inbördes möten:

När dessa lagen mötts så har dom 3 senaste matcherna slutat med vinst till Sharks (1 på övertid). Den senaste matchen på Sharks hemmaplan slutade 5-2.

Jag tror inte att Oilers kommer ta sig till San Jose och vinna inatt. Jag tror på ett liknande resultat som de senaste matcherna dessa lagen mötts och att den slutar 4-2 eller 5-2. Jag lägger spelet på 10bet och får 1.86 i odds.

Lycka till vid rygg men spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: San Jose Sharks – Edmonton Oilers USA:NHL 21/11 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades