Speltips: San Jose Earthquakes – New England Revolution (13/6) USA; MLS

Grattis till alla som valde att ta rygg på min match igår mellan Vitebsk och Torpedo Minsk. Vitebsk vann halvtid och spelet satt fint. Vi har nu endast förlorat 1 match av dom senaste 11 och formen fortsätter att hålla sig. Idag har jag rekat fram ett speltips som spelas inatt. Matchen är från USA och MLS och är mellan San Jose Earthquakes.

Speltips: San Jose Earthquakes – New England Revolution (13/6) USA; MLS

San Jose Earthquakes ligger på 11:e plats i Western Conference. Man har spelat 14 matcher och vunnit endast 2. Man har 3 vinster och hela 9 förluster. På dessa matcherna har man lyckats göra 22 mål så det är absolut inget fel på anfallet, men försvaret är värre och man har släppt in 29. I 7 av sina 10 senaste matcher har man spelat över 2.5 mål och bara lyckkats ta 1 vinst. Idag ska man ta emot ett annat lag som också spelar målrika matcher, New England Revolution.

New England Revolution ligger på 5:e plats i Eastern Conference. Man har spelat 15 platser och har vunnit 6, spelat oavgjort i 5 och förlorat 4. I dessa 15 matcher har man gjort 25 mål och släppt in 21. Man har spelat över 2.5 mål i 6/10 senaste matcherna och kommer mest sannoligt att göra 1-2 mål idag.

Jag har valt att spela över 2.5 mål på 10bet till 1.58 gånger pengarna vilket jag anser vara fint spelvärde då jag tror att denna matchen kommer explodera. Det ända som kan ses som negativt inför denna matchen är att dom 2 senaste matcherna mellan lagen slutat 0-0. Men det är nytt år och nya lag så det oroar mig inte speciellt.

Saker som talar FÖR och EMOT

✅ Båda lagen gör många mål

✅ Båda lagen släpper in många mål

⚠ 2 senaste inbördes har slutat 0-0

Lycka till vid rygg men inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: San Jose Earthquakes – New England Revolution (13/6) USA; MLS till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades