Speltips: San Jose Earthquakes – New England Revolution (13/6) USA; MLS

Grattis till alla som valde att ta rygg på min match igår mellan Vitebsk och Torpedo Minsk. Vitebsk vann halvtid och spelet satt fint. Vi har nu endast förlorat 1 match av dom senaste 11 och formen fortsätter att hålla sig. Idag har jag rekat fram ett speltips som spelas inatt. Matchen är från USA och MLS och är mellan San Jose Earthquakes.

Speltips: San Jose Earthquakes – New England Revolution (13/6) USA; MLS

San Jose Earthquakes ligger på 11:e plats i Western Conference. Man har spelat 14 matcher och vunnit endast 2. Man har 3 vinster och hela 9 förluster. På dessa matcherna har man lyckats göra 22 mål så det är absolut inget fel på anfallet, men försvaret är värre och man har släppt in 29. I 7 av sina 10 senaste matcher har man spelat över 2.5 mål och bara lyckkats ta 1 vinst. Idag ska man ta emot ett annat lag som också spelar målrika matcher, New England Revolution.

New England Revolution ligger på 5:e plats i Eastern Conference. Man har spelat 15 platser och har vunnit 6, spelat oavgjort i 5 och förlorat 4. I dessa 15 matcher har man gjort 25 mål och släppt in 21. Man har spelat över 2.5 mål i 6/10 senaste matcherna och kommer mest sannoligt att göra 1-2 mål idag.

Jag har valt att spela över 2.5 mål på 10bet till 1.58 gånger pengarna vilket jag anser vara fint spelvärde då jag tror att denna matchen kommer explodera. Det ända som kan ses som negativt inför denna matchen är att dom 2 senaste matcherna mellan lagen slutat 0-0. Men det är nytt år och nya lag så det oroar mig inte speciellt.

Saker som talar FÖR och EMOT

✅ Båda lagen gör många mål

✅ Båda lagen släpper in många mål

⚠ 2 senaste inbördes har slutat 0-0

Lycka till vid rygg men inte mer än plånboken tillåter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.