Speltips: Sampdoria v Fiorentina (21/1)

Jag nästan skäms över gårdagens rek mellan Arsenal v Crystal Palace. Matchen flippade ur totalt där Arsenal ledde med hela 4-0 efter 21 minuter. Dock så la jag ett sidospel i min tråd Manchester United vinna och hålla nollan till hela 2.30 gånger pengarna som satt. Så jäkla synd att man inte rekade den på hemsidan. Aja, lätt att vara efterklok. Om ni ryggade båda matcherna så gick vi nästan plus minus noll igår. Idag är en ny dag och jag har hittat en intressant match. Vi tar oss ner till Italien och kollar läget på matchen mellan Sampdoria v Fiorentina.

 

Sampdoria v Fiorentina

Vi har tabellsexan Sampdoria som idag tar emot tabellnian Fiorentina. Sampdoria är just nu på EL-kval plats och jag gissar på att man siktar mot Europaplatserna i år. Trots tabelläget så är Fiorentina enbart två poäng bakom Sampdoria. Men jag lägger idag min peng på Sampdoria.

Fiorentina har sina två viktigaste spelare avstängda idag. Kaptenen Astori, har endast missat fem matcher sedan starten av förra säsongen inklusive denna säsong. När Astori har varit borta så har Fiorentina släppt in i snitt 0.5 fler mål per match jämfört med när han är med på plan. Han har gjort flest brytningar, flest blockeringar och flest rensningar i laget denna säsong samtidigt som han har slagit flest passningar. Nästa spelare som missar matchen idag är Veretout som har startat alla 20 matcher denna säsong sedan han anslöt till klubben i somras. Dom kommer missa hans energi på plan  både när man anfaller och försvarar då han är en bra ”fläkt” i mittfältet. Sampdoria har vunnit sju av nio hemmamatcher denna säsong medan Fiorentina endast har vunnit tre bortamatcher denna säsong. Dessa vinster har kommit mot bottentvå lagen i ligan samt mot Cagliari. Fiorentina har under förra säsongen endast tagit två poäng på deras nio bortamatcher mot lagen i övre delen av tabellen i ligan och denna säsong är man vinstlösa i fyra bortamatcher mot lag i övre delen av tabellen.

🏆 Serie A
⏱ Today 15:00
🇮🇹  Sampdoria v Fiorentina
✍️ Sampdoria +0 (asian)
📊 2.10 (Unibet)
7️⃣ Units

Spelbolag: Unibet – Bonus 200% upp till 1000kr

Tipsa om Speltips: Sampdoria v Fiorentina (21/1) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades