Speltips: Sampdoria – Udinese (25/2) Italien; Serie A

Gårdagens speltips av mig satt problemfritt efter att Inters 2 mittbackar fick avgöra med vars 1 mål. Mitt älskade Inter vann alltså med 2-0 mot Benevento igår. Vi hade spelat -1.5. Skönt att vara tillbaka i Serie A. 1/2 matcher i dubbeln på Facebook är nu alltså färdig. Idag tänkte jag motivera min andra match i dubbeln, även om oddset är lite lägre. Dagens motivering får ni alltså på matchen mellan Sampdoria och Udinese.

Speltips: Sampdoria – Udinese (25/2) Italien; Serie A

Sampdoria

Ett starkt hemmalag och ska idag ta emot Udinese. På sina senaste 10 hemmamatcher har Sampdoria bara 2 förluster. Man har tagit vinster mot lag som Juve, Fiorentina och har spelat oavgjord mot Roma. Sampdoria har 9 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster på sina 13 hemmamatcher denna säsongen. På hemmaplan snittar man 2.23 mål per match och kommer garanterat gå för seger idag. I år har man goda chanser till Europaspel och om man presterar bra resten av säsongen så kan man tom vara med upp och slåss om Champions League. Just nu ligger man på 6:e plats i ligan.

Udinese

Udinese kommer från 2 raka förluster i ligan och befinner sig just nu på 10:e plats i tabellen. Man har 5 vinster, 1 oavgjord och 6 förluster på sina 12 spelade bortamatcher såhär långt in på säsongen. Man snittar 1.33 mål på bortaplan och ikväll får man säkert in en boll också. Men jag tror att Sampdoria hemma blir för tufft för dom och speciellt när man kommer från 2 raka förluster. Hemmalaget har mer att spela för idag känns det som, och jag tror dom vinner. I dubbeln spelade jag Sampdoria att vinna med pengarna tillbaka på oavgjort. Just nu är oddset 1.42 på 10bet.

 

Lycka till vid rygg och kom ihåg att aldrig lägga mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Sampdoria – Udinese (25/2) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades