18:00
Speltips
Serie A 28 april 2019

Speltips: Sampdoria - Lazio - Italienska Serie A 28/4

Speltips:

Grattis till alla som tog rygg på Maxbettet igår där vi såg Roma besegra Cagliari med 3-0. Av 7 möjliga vinster i Serie A sen man tog sig tillbaka till denna communityn så ska vi idag försöka göra det till 9/9. Första matchen är Napoli -1.5 som är delad på hemsidan, medans nästa blir denna reken mellan Sampdoria och Lazio. Jag går lite emot statistiken på hur dessa lagen har spelat i sina senaste matcher och fokuserar mer på vad jag i normalla fall ser i ett möte som detta. 2 lag som gillar att ligga högt upp i andra lagets planhalva och trycka på. Först kan vi ta en titt på Sampdoria.

Sampdoria:

Sampdoria ligger på 48 poäng efter 33 spelade matcher. Man jagar en Europa League plats men har inte direkt hittat någon fin form dom senaste veckorna då man endast lyckats ta 2 vinster av sina 5 senaste matcher. Endast 2 av dessa matcher har gått över 2.5 mål, men man har också spelat mot bra defensiva lag. På egen arena har man gjort mål i 4/5 senaste matcherna men också bara spelat över 2.5 mål i 1/5 matcher. Idag går jag emot detta och tror på målrikare matcher än dom senaste man spelat. Man ska idag ta emot ett Lazio som befinner sig 1 position över i ligan med 4 poängs marginal.

Lazio:

Man ligger alltså på 8:e plats i tabellen med 52 poäng tagna efter 33 spelade matcher. Man jagar precis som Sampdoria en plats i Europa och har bara 4 poäng upp för att ta sig ikapp Atalanta. Man har precis som Sampdoria inte spelat speciellt målrika matcher denna säsongen. Men idag måste man framåt och jag ser inte något av lagen hålla nollan i dagens tillställning. Även om Lazio saknar en stark spelare i Milinkovic-Savic så tror jag på detta spelet starkt.

Inbördes möten:

Här har det alltid varit full fart framåt och dom 5 senaste matcherna som spelats har slutat 2-2,4-0, 1-2, 7-3 och 1-2. Idag tror jag på ännu en målrik match och väljer att spela över 2.5 mål och går emot lagens senaste prestationer helt.

Lazio står som en liten favorit i dagens tillställning, men är det så lätt som man tror att ta 3 poäng på Sadio Luigi när man saknar sin bästa spelare?

Jag har valt att spela över 2.5 i denna matchen och man hittar oddset 1.76 på Unibet.

Lycka till vid rygg. Nu går vi för 9/9!

 

Tipsa om Speltips: Sampdoria - Lazio - Italienska Serie A 28/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.76 Över 2.5 mål 2000kr N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

28 april 2019

MATCHTID: 18:00

Match: Sampdoria - Lazio
Spel: Över 2.5 mål
Insats: 2000kr

ODDS: 1.76

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades