Speltips: Sampdoria – Juventus 19/11

Sampdoria – Juventus, Fotboll Serie A

Matchen:

Ojojojoj vilken match vi har framför oss, serie As bästa hemmalag Sampdoria tar mot stora mäktiga Juventus.
Här kommer det slå gnistor om matchen och jag synar BLGM till enormt höga 1.96 hos LeoVegas !
Sampdoria står med i allas svarta böcker hoppas jag efter 2 vunna högoddsare sista månaden åt oss, de flyger under bolagens radar och detta ska vi utnyttja IGEN.
Alla förknippar Juventus med förra årets superförsvar, de höll nollan på löpande band och segrarna va glasklara innan domaren ens blåst igång matchen.
Men men men men, detta Juventus är inte samma som förra året, speciellt inte på bortaplan och jag ska senare i statistiken försöka få upp era ögon angående det.

Detta Sampdoria har chockat den italenska fotbollen i år med sitt hemmaspel, de bokstavligen talat slaktar motståndarna som kommer hit.
5 senaste matcherna inför hemmafansen har slutat med 5 segrar och med imponerande siffror som  2-1, 2-0, 3-1, 5-0, 4-1.
Detta blir såklart det tuffaste testet de kan få i år men jag tror de kommer lösa minst 1 mål framåt pga flera faktorer.

1.Sampdorias målsnitt på hemmaplan, de har snittat ÖVER 3 mål framåt denna säsong.
2. Juventus har släppt in minst 1 mål i 4/5 bortamatcher denna säsong.
3. Juventus har en otroligt stor CL match på onsdag mot Barcelona och fokus kan ligga redan där, kommer de vila ett par spelare ?
4. Juventus viktiga mittfältare Pjanic är fortfarande tveksam till spel.

Statistik: 

Sampdoria har raden 5-0-0 hemma och målskillnad 16-3
Juventus har raden 4-1-0 borta och målskillnad 17-7
Detta möte slutade 0-1 förra säsongen men matchen var otroligt jämn och lagen delade på nästan alla siffror som bollinnehav och skott på mål.

Eftersom Juventus har en så pass viktig match 3 dagar senare och ett försvagat försvar denna säsong så blir jag väldigt förvånad om BLGM inte sitter idag !
Utgångstipset hamnar på 1-1. 

Speltips: BLGM

Odds: 1.96

Spelstopp: 15.00

Spelbolag: LeoVegas

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Sampdoria – Juventus 19/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades