Speltips: Sampdoria – Genoa Serie A 7/4

Lördagens speltips kommer från Italenska Serie A och det är Sampdoria som ska läxa upp Genoa !
Här förstår jag inte alls hur oddssättarna tänker och hoppas kunna ta till vara på detta odds till 2.01.
Oddsdropp att vänta !

Matchen: 

Detta är mötet mellan Sampdoria på plats 9 som tar emot Genoa på plats 12. 
Sampdoria ligger endast 4 poäng från att nå Europa League platsen och lär vara supertaggade inför detta möte. 
Genoa ligger mitt i tabellen och har inget som motiverar dom alls. De har 17 poäng upp till EL platsen, 10 poäng ner till Crotone med endast 8 omgångar kvar. Genoa lär inte ge järnet här och jag ser väldigt stora fördelar till att Sampdoria ska vinna matchen. Men jag tar det säkra före det osäkra och spelar Sampdoria Asian 0 till väldigt fina oddset 2.01 hos 10bet.

Sampdoria: 

Laget ligger 4a i hemmatabellen med imponerande raden 10-2-3 efter 15 matcher. Målskillnaden ligger på 31-17 och +14. 
Sampdoria har haft lite knacklig form sista tiden och blev nyligen överkörda med 5-0 mot Inter. Inter och Icardi skickade in 3 mål på 5 min och luften gick såklart ur dom. Men Sampdorias senaste match där man besegrade Atalanta med 2-1 på bortaplan imponerade verkligen. Det är ingen lätt seger och jag hoppas de kan studsa tillbaka på rätt bana i.o.m den segern och EL platsen hängandes framför näsan. 

Genoa: 

Laget ligger på plats 9e i borta tabellen med raden 5-4-6 och målskillnaden 8-10. Ja ni ser sätt. Det är ligans målsnålaste bortalag utan tvekan och det är bara superjumbon Benevento som gjort mindre mål än Genoa. 
Genoa snittar alltså 0.5 mål per match, så ni förstår att det blir inte lätt att vinna borta mot ett taggat Sampdoria då !
Att Genoa kommer med 3 raka bortaförluster och endast gjort 1 mål stärker såklart inte deras aktier heller.

Inbördes möten: 

Lagen har mötts flera gånger genom åren och Sampdoria har absolut ett stort övertag sista matcherna. 
Sampdoria har 3 raka segrar och raden 6-1-1 sista 8 matcherna mot Genoa.
Säsongens förra möte vann Sampdoria med 2-0 på bortaplan. 

Utgångstipset landar på 1-0, 2-0 och målkungarna Zapata och Quagliarella fixar festen !

Lycka till om ni tar rygg !

 

Tipsa om Speltips: Sampdoria – Genoa Serie A 7/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades