Speltips: Salford – Bradford Fotboll 20/2

Dagens speltips hittas i engelska div 5 och ligan Vanarama National League North. Här hoppas jag seriens bästa lag Salford plockar hem ytterligare en seger på hemmaplan och fortsätter kampen mot uppflyttningen till League Two. 

Matchen: 

Detta är serieledande Salford som tar emot tabell 9an Bradford PA. 
Jag har valt att spela den raka 1an här till fina 1.74 hos 10bet. Just nu står den i 1.63 hos Unibet och detta är anledningen till varför det är bra att ha konto på fler bolag. Detta är faktiskt en STOR skillnad när man slår ut det på ett år. 
Salford kommer med bättre form och har en väldigt stor motivtionsfaktor som säkert kommer påverka utgången av denna match. Att de dessutom haft lätt för Bradford sista matcherna och har 4 raka segrar inbördes påverkar mitt spel också.

Salford:

Laget leder alltså serien och på hemmaplan har de redan 10-1-3 och målskillnad 29-15. 
Tittar man på deras form sista 10 hemmamatcherna så har de 7-1-2 och målskillnad 22-11. 
De är alltså i riktigt bra form och ligger just nu på den enda platsen som innebär direktuppflyttning. De kommer såklart kämpa med näbbar och klor för att hålla kvar i den. Just nu skiljer det bara 2 poäng ner till jagande Harrogate. 
Just detta Harrogate va faktiskt det senaste laget som Salford mötte på hemmaplan. Men trots att de stod inför ligans svåraste match så vann de med 2-1 och tog över serieledningen. Riktigt stark prestation !

Bradford PA: 

Laget ligger alltså 9a i tabellen och på bortaplan har de raden 6-4-5 och målskillnad 21-16. 
Tittar vi på deras form på bortaplan har de raden 3-3-4 och målskillnad 13-12. 
De har ingen bra form borta och blandar och ger ganska friskt. De har ett målsnitt som passerar 1-1 ungefär på resande fot. 
Nu ska de alltså stångas med serieledarna och det blir ingen lätt match för dom. 
I sin senaste bortamatch torskade de stort med 3-0 mot Blyth Spartans. 

Inbördes möten: 

Lagen har mötts 4 ggr under sista 1.5 åren. I alla möten har Salford vunnit och har det psykologiska övertaget ikväll. 
Segersiffrorna har skrivits till 1-0 borta, 1-0 hemma, 2-0 borta och sist 2-1 borta. 

Jag tror på ytterligare en tajt match där Salford drar det längsta strået med en 1-0, 2-1 seger. 

Lycka till om ni tar rygg !

 

Tipsa om Speltips: Salford – Bradford Fotboll 20/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades