Speltips: Sacramento Kings – Portland Trail Blazers (Nattens NBA)

Idag är det mycket matcher och det är äntligen helg så de kommer bjudas på en hel del live spel som kommer postas under NBA länken på facebook!. Nattens NBA matcher är riktigt fina och jag har valt ut en rek som jag tror på från hela mitt hjärta! Matchen mellan Kings och TB! Riktigt fint odds får vi även! TB som startat denna säsongen riktigt bra med CJ McCollum samt Damain Lillard! Riktigt sjuk kombination och de är riktigt farliga tillsammans. Kings och andra sidan har blivit rankade bland de sämsta i hela NBA i år och de förklarar även deras statistik på 3 vinster och 11 förluster! riktigt dåligt! TB har 8 vinster och 7 förluster men deras förluster har varit mot topplag som Bucks Wizards och boston.

Vi får ett riktigt fint odds på portland trail blazers på -6 och de betyder ifall de vinner endast med 6 så får vi tillbaka våran insats! men jag tror de kommer bli riktigt slakt inatt!

Speltips: Portland Trail Blazers -6
Odds:1,76
Spelbolag: Scandibet
Spelstopp:04:00

Lycka till så ses vi inatt inför liven.

Tipsa om Speltips: Sacramento Kings – Portland Trail Blazers (Nattens NBA) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades