Speltips: Ryssland – Sverige VM 15/5

Tisdagens speltips blir även snöbollens första rull i nya VM-snöbollen. Det är Ryssland mot Sverige i gruppfinalen och här tycker jag allting pekar på fördelar till Sverige. Trötta ryssar mot pigga NHL svenskar kommer lösa detta !

Matchen: 

Förutsättningarna är glasklara, den som vinner matchen kommer även vinna gruppen och får således ett “lättare” motstånd i slutspelet beroende på vad som händer i andra gruppen. Det är gruppens 2 målrikaste lag som möts och båda har haft en del problem med försvaret i vissa matcher. Värt att tänka på är att Ryssland spelade match idag som nyss slutade medan Sverige har haft en vilodag. Utöver den extra vilan så har flera NHL svenskar fyllt på detta redan offensiva lag och här spelar jag Sverige över 2.5 mål till 1.66 i odds hos Nordicbet !

Ryssland: 

Laget ligger 2a i tabellen och jagar Sverige tätt bakom. En seger idag är absolut huvudfokus och de blir isf första laget att besegra Sverige om det nu sker. Ryssland öppnade VM med enorma utklassningar som 7-0, 7-0, 6-0 men har sedan mattats av ordentligt. Dessa matcher följdes upp med 4-3 (sd) förlust mot Tjeckien och sist en knapp seger mot Schweiz med 4-3. Försvaret har visat sig ha stora luckor när de fått lite bättre motstånd och nu ska de ställas inför sin svåraste uppgift hittills. Med ett sviktande försvar mot ett av VMs bästa offensiver så kommer Ryssland få det tufft i denna match. 

Sverige: 

Laget går från klarhet till klarhet. Alltmedan flera NHL svenskar fyller på i laget desto starkare guldkandidat blir dom.
Att syna över 2.5 mål är inget konstigt när man tittar på Sveriges matcher under VM hittills. 
Resultaten 5-0, 3-2, 4-0, 7-0, 4-3 (sd) och 5-3 visar väl att Sverige vet vart målet står. 
Till denna match kommer även våran nya stjärna Filip Forsberg samt Ekholm och dom lär vara spelsugna. Patric Hörnqvist kom till förra matchen och levererade en balja direkt ! 
Med en av VMs tyngsta offensiver så har jag stora förhoppningar på detta spel !

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Sverige har snittat 4.5 mål framåt.

✅ Sverige har klarat detta spel i alla matcher.

✅ Sverige har vilat en dag längre än Ryssland.

✅ Ryssland har släppt in 3 mål i 2 matcher mot motståndare som är sämre än Sverige. 

⚠ Gruppfinal och Ryssland växer alltid när de stora matcherna startar.

⚠ Detta är även Sveriges tuffaste motstånd hittills.

Med detta i åtanke så tror jag Sverige med pigga ben löser denna lina och vinner med typ 2-3 men reserverar mig för ett 3-3 resultat. 

Lycka till om du ryggar !

 

 

Tipsa om Speltips: Ryssland – Sverige VM 15/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades