Speltips: Ryssland – Saudarabien VM2018 14/6

Torsdagens speltips kommer från premiärmatchen av VM mellan Ryssland och Saudarabien och visst fångar den allas uppmärksamhet ! 
De flesta tror på utklassning för Ryssland, några få tror på att Saudarabien kommer skrälla medan jag lutar mig mot ett målspel istället.

VM2018: 

Fotbolls VM ska äntligen starta ! Det är värdnationen Ryssland som tar emot ett av de mest bottentippade lagen, Saudarabien 17.00 svensk tid. 
Rysslandsegern står i pinsamt låga 1.44 och det är verkligen inte ett odds jag rör. Ja de bör vara favoriter iom hemmaplan men värdet på oddset är bara för dåligt för att spela på.
Saudarabien står i 10.0 och det speglar väl hur spelbolagen och de flesta anser att matchen kommer sluta. 
Jag köper inte oddsfördelningen och tror inte alls Ryssland kommer köra över sin motståndare. Jag tror mera på en jämn match där Ryssarna tillåts hålla bollen mycket inledningsvis. 
Jag ser två lag med väldigt dålig offensiv och när de nu möter varandra så har jag lagt pengarna på ett målspel istället. 
Här spelar jag “Multigoals 1-2 FT” till fina 1.95 hos 10Bet. Det innebär att jag tror matchen slutar antingen 1-0,2-0,1-1,0-1,0-2. 

Ryssland: 

Laget har valt ett väldigt tufft spelschema året inför detta VM. De skrev in Portugal, Mexico, Sydkorea, Iran, Argentina, Spanien, Brasilien, Frankrike, Österrike och Turkiet i almanackan och hoppades på en riktig genomkörare. 
Och ja, det slutade väl som alla väntade sig för detta Ryssland som ligger på plats 70 på världsrankingen. 1 vinst, 3 oavgjorda och 6 förluster. Vinsten kom mot Sydkorea med 4-2, annars var de skapligt utspelade i de flesta matcherna. Höjdpunkten var 3-3 mot Spanien och de kommer till VM med ett kantstött självförtroende av alla förluster och har en ENORM press på sina axlar. 
I dessa 10 senaste matcherna har Ryssland bara mäktat med minst 2 mål framåt i 2 av matcherna. Det är inget bra facit att starta VM med och anfallarna längst fram i truppen är inte världsspelare direkt.

Visst har laget mer rutin än Saudarabien när man pratar mästerskapsmatcher. Men jag tror knappast den rutinen överväger pressen ryssarna har på sig medan killarna i grönt kan spela avslappnat som stora underdogs. Ja jag tror att ryssarna kommer få hålla bollen mest inledningsvis medan Saudarabien kommer satsa på att stå emot den första anstormningen första 20 min för att sedan lyfta laget lite granna. 
Står det 0-0 som jag tror efter 20 min så kommer detta bli en krampaktig match där Ryssland blir livrädda för att åka på en kontring bakåt som kan ge 0-1 och därför tror jag på mer defensivt spel efter denna period.

Saudarabien: 

Detta lag som ligger på världsranking 67 har även dom valt flera tuffa matcher senaste 6 månaderna för att testa några hårda genomkörare. De har spelat mot Oman, Moldavien, Irak, Ukraina, Belgien, Algeriet, Grekland, Italien, Peru och senaste Tyskland. Inte lika tufft schema som Ryssland men flera stornationer har de mött och faktiskt gjort det bättre än vad jag trott. 
3 segrar fick de ihop, 1 oavgjord och 6 förluster. Segrarna kom mot Moldavien, Algeriet och Grekland. När de mötte de största lagen fick de stryk med 4-0 mot Belgien, 2-1 Italien, 3-0 Peru och 2-1 Tyskland. 

De kommer nu till VM som stor underdog och rankas som ett av de sämsta lagen i VM vilket passar dom perfekt. Nu kan de starta med ett lågt försvarsspel och kontra när tillfällena ges med målkungen Mohamed Al Sahlawi som öser in mål i sitt klubblag. Laget har annars ett par till spelare på kanterna som är snabba i omställningarna och Ryssland får absolut inte komma med någon underskattning för då kan det snabbt smälla bakåt. 

Att “bara” förlora med 2-1 mot Italien och Tyskland får anses vara mycket väl godkänt även om hemmalagen såg ointressanta ut stundtals. Dessa nationer besitter klart större avslutare än Ryssland och jag blir inte förvånad om detta blir en målsnål och tråkig tillställning. 

Matchanalys: 

Jag tror alltså på en nervös och stel inledning av denna VM premiär. Många nervösa spelare och massa press på hemmaspelarna. Matchbilden kommer säkert vara så att Ryssarna tillåts rulla boll på mitten medan Saudarabien ligger väldigt lågt i försvaret första 20 min. Därför tror jag det står 0-0 när ca 1/4 av matchen är spelad och det blir ingen målfest av detta. 
Jag hoppas det står 0-0 i halvlek eller max 1-0. Då kommer andra halvlek inte bli något som går till historien direkt. För då kan Ryssarna hålla bollen och behöver inte ens gå framåt och riskera ett 1-1 mål i baken. 
Jag kan verkligen inte se ett 3-0 resultat här om inte domarkåren är köpt 😉 .Och således tror jag mitt spel har väldigt stora chanser att sitta. Oddset 1.95 är väldigt högt i mina ögon och jag ser ett högt spelvärde med tanke på premiärnerver och riktigt dåliga anfall på planen.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Båda lagen har riktigt trubbiga anfall och ingen värst målform. 

✅ VM premiär, mycket nerver i luften och en stel inledning är att vänta och troligen målsnål första halvlek.  

✅ Lagen håller sällan nollan så 0-0 känns inte alls aktuellt efter full tid. 

⚠ Om ryssarna får in ett tidigt 1-0 mål och Saudarabien lyfter laget direkt.

⚠ Kommer domarna klara trycket från läktarna ? Ett proffs ska göra det, men de är människor också och visst är det lättare att döma till Rysslands fördel i en 50/50 situation i en sån här match mot lilla Saudarabien som inte har något publikstöd. Det kan såklart skapa en del farliga frisparkar som normalt inte hade uppstått. 

Lycka till om du tar rygg ! 

 

Tipsa om Speltips: Ryssland – Saudarabien VM2018 14/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades