Speltips: Rovaniemi – Honka Torsdag 3/5

Torsdagens speltips hittas i vårat grannland Finland. Det ska sparkas lite fotboll och det är just nu serieledarna Rovaniemi som tar emot nästjumbon Honka i en släpande tabell. 
Hemmalaget har kalasform och en tegelmur i målet medan nykomlingen Honka försöker anpassa sig till högsta ligan i Finland. Här tar jag rygg på hemmalaget och tripplar min insats men lägger till en liten försäkring om matchen skulle sluta X. 

Matchen:

Detta är serieledande Rovaniemi som efter 6 omgångar står på raden 5-1-0 och galna målskillnaden 9-0 och 16 poäng. 
Ja ni lästa rätt, de har hållit nollan i alla 6 matcher och har prickat in en dunderform till årets säsongstart. Idag ska de möta nästjumbon Honka som är nykomlingar i ligan som står på raden 0-3-1 och målskillnad 3-5 med endast 3 poäng inspelade. Tabellen släpar med antal matcher men förutom lagens form så finns det såklart en grundkapacitet jag lutar mig emot. 
Förra året var Rovaniemi ett mittenlag i högsta serien medan Honka spelade fotboll på leråkrar i div 1. Klasskillnad ska råda och jag spelar Asian -0.25 till Rovaniemi.
Det innebär halva insatsen tillbaka om matchen slutar X och full vinst om det blir en 1a. 

Rovaniemi:

Laget har verkligen trampat gasen i botten och chockat mina finska vänner som har bra koll på ligan. De visar upp ett otroligt tajt försvarsspel och har alltså hållit nollan i alla 6 matcherna denna säsong. 
Är det bara skitlag de mött? Nä verkligen inte. De har bl.a vunnit mot förra årets tabell 5a, 4a och 2an på dessa 6 matcher, och nollat dom dessutom ! Självklart tar alla sviter slut någon gång men de har imponerat så mycket att ingenting talar för att första förlusten ska komma hemma mot en nykomling som står på 0 segrar efter 4 matcher.
Lyckas bara tränaren ta ner dom mentalt på jorden och fortsätta jobba stenhårt i försvaret så är jag övertygad om att nästa seger står på tur här ! 

Honka: 

Laget är alltså nykomlingar i ligan och efter att kommit 2a i Ykkonen serien förra året och avancerat upp. Nu har de spelat 4 matcher men inte plockat någon seger än. 
De har börjat serien med tre kryss och en förlust. Absolut inget dåligt facit då de mött 2 bra lag men ändå saknas udden framåt och bara gjort 3 mål på 4 matcher och blivit nollade i 2 av dom. 
Nu ska de alltså resa iväg till serieledaren som har murat upp en tegelvägg på mållinjen och formmässigt ställs Honka mot sitt svåraste motstånd hittills. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Rovaniemi har hållit nollan alla matcher i år !

✅ Rovaniemi har gjort mest mål i ligan !

✅ Lagens form. Rovaniemi har 4-1-0 medan Honka har 0-3-2 sista 5 matcherna: 

⚠ Honka har spelat X mot 2 andra topplag. 

Lycka till om ni ryggar !

 

 

Tipsa om Speltips: Rovaniemi – Honka Torsdag 3/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades