Speltips: Rotherham – Rochdale Fotboll 10/3

7/7 speltips har nu suttit och formen känns bra. Här tänker jag förlänga sviten med ett hemmalag som inte går att stoppa !

Dagens speltips är fotboll från England. Här beger vi oss tillbaka till League One och ska se seriens bästa hemmalag Rotherham ta emot seriens näst sämsta bortalag Rochdale 
Jag kan inte förstå hur detta odds kan vara så högt och passar på innan oddset sänks !

Matchen: 

Detta är tabell 4an Rotherham hemma mot Rochdale på plats 23. (näst sist) Två lag som slåss om helt olika saker och jag tänker ta rygga på hemmalaget enormt fina form. 
Här möts alltså seriens bästa hemmalag och seriens näst sämsta bortalag. Hur ska det kunna sluta något annat om man tänker med sunt förnuft ? 
Motivation har båda lagen men formen säger en hel del faktiskt. Rochdale är ett tidigare topplag från förra säsongen men har i år gjort ett riktigt magplask. Alla motstånd ska respekteras men Rotherham verkar strunta i det och bara mosar på. Här kommer nog 9e raka segern för hemmalaget !

Rotherham: 

1a i hemmatabellen med raden 12-2-4 och målskillnad 38-19 vilket ger + 19. 
De har en enorm form och det är väldigt länge sedan de åkte på en förlust nu. Att den skulle komma idag mot ett bottenlag som Rochdale har jag svårt att se, speciellt med tanke på hur deras bortaspel ser ut. 
Rotherham har raden 11-3-1 om vi synar de senaste 15 matcherna. Deras målskillnad på dessa matcher är imponerande 25-11 och är i kalasform !
Hemmalaget ligger på kvalplats till Championship och ska man nå dit måste såna här matcher bara vinnas. 

Rochdale: 

23a i borta tabellen med raden 2-5-11 och målskillnad 19-30 vilket ger -11.
De har blandat och gett ett tag nu med betydligt fler förluster än poängmatcher. Tittar vi på deras 15 senaste så har de raden 4-3-8 och då är 2 av vinsterna i cupen. 
Rochdale har dock en positiv sak med sig i ryggsäcken, de vann förra omgången med 3-0 mot Wallsall vilket var en fin bedrift ! Innan dess är det mest mörker att rapportera om och idag borde de få det väldigt svårt !
Bortalaget ligger 3-4 matcher efter övriga lag men ligger extremt pyrt till i botten. De har just nu 8 poäng upp för att slippa åka ur serien och kommer säkert vara tok motiverade för poängen behövs. 

Inbördes möten:

Lagen har mötts många ggr men det är gammal historia i h2h. De har mötts en gång denna säsong och då vann Rotherham borta med 1-0. 
Mötena innan dess är 5 år gamla och kanske inte ger den bästa informationen. 

Värt att tänka på också är att Rotherham har vilat sedan 24 Feb medan Rochdale kommer med aningens mer slitna ben efter en match i tisdags kväll på bortaplan. 

Sport är sport och allt ologiskt kan hända, men när Nordicbet erbjuder 1.81 på den raka 1an kan jag inte motstå. 
Jag hittar inga skador på hemmalagets spelare som kan förklara det höga oddset heller så jag trycker in pengarna !

För er som rekar matchen själva så kanske ni märker att lagets skyttekung Kieffer Moore saknas. Men oroa er inte, han har saknats i 9 omgångar sedan han såldes till Barnsley. Sedan dess har laget istället lyft sig med ett X borta mot Oldham och därefter 8 raka segrar så ingen verkar sakna han !

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Rotherham – Rochdale Fotboll 10/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades