Speltips: Rot-Weiss Essen – Straelen; Tyskland; Regionalliga west

Efter en hel del personliga problem så har jag haft ett litet uppehåll här ifrån hemsidan. Idag är jag dock tillbaka 100% och men fina matcher i Serie A denna helgen så ser jag oss få en riktigt fin start på comebacken. Idag värmer vi upp inför helgen med en match ifrån Tyskland och Regionalliga West. Matchen som jag valt att reka spelas mellan Rot Weiss-Essen och Straelen.

Speltips: Rot-Weiss Essen – Straelen; Tyskland; Regionalliga west

Rot-Weiss Essen:

Man ligger på andraplats i tabellen och har på 8 spelade matcher tagit 5 vinster. 1 oavgjord och 2 förluster. Man har en målskilnad på 18-8 och har totalt tagit 16 poäng. Man är också ett av dom starkaste hemmalagen i ligan just nu då man har tagit 3 vinster och 1 förlust på sina 4 spelade matcher. På hemmaplan har man en målskillnad på 10-4 och ska ta emot ett lag som inte är speciellt bra på sina motståndares arena, Straelen.

Straelen:

Straelen ligger på 7:e plats i tabellen och har på 8 spelade matcher tagit 3 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster. På dessa 8 spelade matcherna så har man gjort 8 mål och släppt in 13. På bortaplan är man mycket sämre dock, man har på 4 spelade matcher tagit 1 vinst, 1 oavgjord och 2 förluster. På dessa matcherna har man gjort 4 mål framåt och släppt in 8.

Spelas:

Jag tror att hemmalaget tar sig en stabil seger idag eftersom man på egen arena har 10-4 i målskillnad och möter ett lag som inte alls imponerat på bortaplan. Att man tar en seger har jag nästan inget tvivel om och för att få upp oddset på denna matchern så har jag valt att spela Asian lines -1. Vi får då allstså pengarna tillbaka om RW Essen vinner med 1 mål och full pott vid en 2 måls seger.

 

Tipsa om Speltips: Rot-Weiss Essen – Straelen; Tyskland; Regionalliga west till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades