13:00
Speltips
ESEA 09 maj 2019

Speltips: Rooster vs. Content (Counter Strike) 9/5

Speltips:

Hejsan, nu var det ett litet tagsedan en rek kom. Har hittat en som verkar väldigt fin! Båda lagen är väldigt jämna. Den senaste matchen dem hade på Overpass slutade 16 - 14 på en map som rooster skulle varit starkare på. Dem vann men jag ser vilket jämnt tryck båda lagen har på varandra och är därför villig att spela på över 26.5 rundor i map 1. 

Matchen:

Först och främst så kan vi nämna rooster som ligger på 500:de plats, respektive Content som ligger på 629:de plats i världsrankingen. Även ifall det är över 129 i ranking så är det inte en stor skillnad i cs världen på så långt ner i rank. Båda lagen har spelat väldigt jämna matcher mot deras senaste motståndare om man inte ska räkna greyhound och avant som båda är top 30 lag i världen, som utklassade dem hårt. 

Rooster har förlorat deras 3 senaste matcher men det har varit en tät skillnad samt två av matcherna har slutat 16 - 13 mot både Downfall och SYF. 

Sedan tittar man på hur det har gått för laget Content i turneringen så ser man hur jämnt dem spelar med rooster. De senaste mötet spelade dem mot  SYF som också slutat med en förslust på 13 - 16 till SYF. Anledningen till att jag inte spelar på att något lag ska vinna är för att dem är så jämna och det kan sluta både 14 - 16 till det ena eller andra laget. 

För att förtydliga det ännu mer och kollar på deras vinst procent på båda lagen, så ligger den på 25% till rooster och 26% till Content.

Eftersom att det bara är en map som ska spelas så kommer båda lagen ge 100% genom hela matchen igenom! Därför ska det bli extra intressant att se vilka som vinner inferno mapen.  

I mina ögon kan det inte bli mer jämnt än så här och önskar alla en lycka till vid rygg! 

Kupong / Unit:

Matchen har blivit uppskjuten från 7 till 9:de.

Tipsa om Speltips: Rooster vs. Content (Counter Strike) 9/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.75 över 26.5 Rundor på map1 1000 N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

09 maj 2019

MATCHTID: 13:00

Match: Grayhound - Downfall
Spel: över 26.5 Rundor på map1
Insats: 1000

ODDS: 1.75

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades