Speltips: Roma – Liverpool Champions League 2/5

Dagens speltips kommer från Champions Leagues andra semifinal mellan Roma och Liverpool. Det står 2-5 från förra mötet och Roma behöver alltså vinna matchen med minst 3 måls marginal för att gå till final. 
Här har jag hittat ett odds som är på tooooook för högt med tanke på förutsättningarna och hur förra matchen avslutades. 

Matchen: 

Semifinalens returmöte och det är vinna eller försvinna för Roma. De har ett lika omöjligt uppdrag som de hade i kvartsfinalen mot Barcelona. Man var tvungen att vinna med 3 måls marginal och alla dömde ut deras chanser på förhand. ( även jag) 
De plockade upp linjalen och rappade till oss alla på fingrarna, Roma vann med 3-0 och ett jordskalv ekade över hela fotbollsvärlden. 
Idag står de inför samma uppgift och även idag döms deras chanser ut ordentligt. Jag tror Roma har chans att vinna matchen men här tänker jag lägga pengarna på kortmarknaden. 
Sist blev det 5st gula kort, 2st till Roma och 3 st till Liverpool. I returmötena brukar känslorna koka över sista 30 och på den sista halvtimmen kan det hagla kort !
Idag spelar jag att Liverpool på bortaplan åter igen ska få över 2.5 kort i matchen och detta ger alltså TOKHÖGA 2.85 just nu på LeoVegas ! 

Roma: 

Roma vart överkörda ganska ordentligt sist på Anfield. I första halvlek stod det 13-3 i målchanser och 2-5 i målvaktsräddningar. Roma hängde inte med alls och Liverpool jobbade sig upp till en 5-0 ledning innan 70 min ens var spelade. Där slog Liverpool av lite på takten och senare bytte ut Salah. Vad blev resultatet ? Jo Roma tog över matchen helt och dominerade matchen sista 20 minuterna. Det resulterade i 2 gula kort på Liverpoolspelare och det fula spelet satte fart i matchen. 
Roma tryckte in 2 mål på slutet och skapade lite nerv inför returen. Det sista som hände var att Fazio drog på sig ett gult kort för osportsligt beteende och syftet var såklart att få Liverpool ur balans inför den kokande retur som väntar på Stadio Olimpico ikväll. 

Liverpool: 

Lika dominanta som de var i första 70 min, lika respektlösa va de i försvarsspelet sista 20 min. Tröjdragningarna haglade och fulspelet visade sitt rätta ansikte när man inte fokuserade 100 % i slutet av matchen.
Här kommer de såklart inte gå ut med någon offensiv inställning med 5-2 i ryggen. De kommer ligga lågt och satsa på snabba kontringar med Salah, Firminho och Mané längst fram för att döda mötet. 
Men Roma är jobbiga att möta i denna gryta och returmöten brukar ofta bli stökiga när ett lag måste anfalla hela matchen. Det är lätt att känslorna tar över och man tar hellre ett gult kort på kanten än släpper förbi en anfallare i 1 mot 1 situationerna.

Sist mot Roma spelade 19 årige Trent Alexander-Arnold på ena kanten i försvaret och den uppgiften var nog lite tuff för han. Han drog på sig gult kort redan i första halvlek och om han spelar ikväll igen så lär problemen fortsätta för denna yngling när Roma kommer runt på kanterna. De andra som fick kort sist var Milner på mittfältet och mittbacken Lovren. Det vore ju ingen skräll om någon av dessa 3 tar ett kort ikväll med.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Roma måste anfalla hela matchen vilket talar för att de borde ägna mycket tid på offensiv planhalva.

 Liverpool fick 3st gula kort på hemmaplan, på bortaplan ökar såklart chanserna då Roma har publiken i ryggen som kan påverka domaren i 50/50 situationer. 

 Returmöten resulterar ofta i flera gula kort sista 30 min då känslorna rinner över för något av lagen. (Eller båda) 

 Liverpool snittar bara 1.8 gula kort på bortaplan i CL.  

Med dessa förutsättningar som råder kan jag inte annat än syna detta höga odds. 2.85 är bara horribelt högt och jag tänker lägga en peng på över 3.5 Liverpool kort också till 5.30 hos MrGreen !

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Roma – Liverpool Champions League 2/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades