18:00
Speltips
ATP Miami 31 mars 2019

Speltips: Roger Federer - John Isner - 31/3 ATP Miami Final

Hej spelvänner! Colorado hade allt i dina egna händer inatt men med 53 sekunder kvar av matchen kommer kvitteringen av Arizona och det slutar oavgjort. Colorado vann dock efter straffar men det hjälper inte oss denna gång. Ny rek, annan sport och nya möjligheter får vi istället i finalen mellan Federer och Isner i Miami! Häng med! 

Speltips: Federer - Isner 

Då var det dags för final i årets upplaga av turneringen Miami och givetvis så har vi legenden Roger Federer som en av finalisterna. Det har varit en ”Walk in the park” för Federer hittills där inget motstånd har orkat eller haft kapacitet till att kunna stå emot. Den unga talangen Shapovalov fick inatt se sig slagen i två raka set och det var inget snack om att kanadensaren var chanslös - även om han är en del av framtiden inom tennisen. Nu höjs svårighetsgraden lite för Federer även om han säkerligen tar titeln så blir det ingen lätt match mot Isner. Senast Isner stod för motståndet så nöp Isner första set och sedan vände Federer matchen - även det på hardcourt. 

Isner har också haft en hyfsat lätt väg till finalen. Även om han var riktigt illa ute mot supertalangen Auger-Aliassime som hade chans att serva hem både set 1 & 2. Nerverna smög sig på och det är väl inte så konstigt med tanke på hur ung han är. Jag tror dock att Isner höjer sig här när det är final och för hemmapubliken i USA. Det är ju ’allmänt känt’ att Isner är lång som en basketspelare och har en enorm serve - en av världens bästa. I de tre senaste matcherna mot Federer så har Isner plockat minst ett set i två av dem. En laddad Isner i Miami och som går stenhårt för titeln mot en allt äldre Roger Federer som har tappat lite fart kan bli en mycket sevärd match. 

Sammanfattning: Federer - Isner 

Jämnare match att vänta än vad marknaden visar i min spelbok. Att Isner tar ett set här tycker jag är väldigt tilltalande och den ringar jag in direkt med 5 units. 

Tipsa om Speltips: Roger Federer - John Isner - 31/3 ATP Miami Final till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
2.0 Isner + 1,5 set 5 N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

31 mars 2019

MATCHTID: 18:00

Spel: Isner + 1,5 set
Insats: 5

ODDS: 2.0

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades