Speltips: Revansch från formtoppat hemmalag SHL 30/12

Söndagens speltips kommer från SHL och det är ett formtoppat Frölunda som klättrat upp till serieledning. Nu tar de emot säsongens jojolag Rögle som varierar kanonprestationer med riktiga bottennapp.
Här ordnar form och revanschlust avgörandet !

Speltips:

Här tar serieledande Frölunda Indians emot Rögle som vi hittar på plats 11.
Det skiljer 12 poäng mellan lagen i en jämn tabell och det är inte jättemycket, men här kommer Frölunda med kanonform med 6 raka segrar och ett bra självförtroende. Senast lagen möttes vann Rögle på ett sent avgörande och en storspelande Ville Kolppanen i målet.
Men i grund och botten är Frölunda ett bättre lag med mycket större bredd. Nu har även lagkapten Joel Lundqvist vaknat till liv med poängskörden och Frölundas Powerplay ser bättre och bättre ut.
Revanschlusten är stor hos spelarna och här klipper jag spelet “Frölunda -1.5 mål” till 2.50 på Nordicbet.

Frölunda:

Efter 29 spelade matcher hittar vi Frölunda högst upp i tabellen med ett jagande Färjestad och Luleå bakom.
Man har raden 13-6-1-9 och målskillnaden 75-67.
Försvarsmässigt har Frölunda inte gjort en bra säsong och det är inte ofta en serieledare har 2.3 insläppta mål i snitt.
Men trots att SHL över lag varit väldigt målsnål denna säsong så har nu Frölunda hittat spelglädjen igen och målen kommit på slutet.
Efter den pinsamma 7-1 förlusten borta mot Örebro så har spelarna tagit emot örfilen på bästa sätt och ryckt upp sig.
6 raka segrar (inklusive 1 seger i CHL med 6-1) och i dom 5 senaste matcherna har man nu gjort hela 23 mål framåt !
I spelarintervjuer hör man att spelarna behövde 7-1 smällen för att hitta fokus igen och kunna stärka laget och inte ta något för given även mot de sämre lagen.

Sist spöade man imponerade Skellefteå med 3-5 på bortaplan, trots att spelare som Mats R.O, Ryan Lasch och Tim Söderlund saknades.
Nu hoppas vi det fortsätter på den inslagna vägen !

Rögle:

Laget som jag varnade alla för inför säsongen. Jag trodde det skulle bli årets bubblare men de har verkligen inte levt upp till mina förväntningar.
Ena sekunden kanonhockey och de spöade topplagen på löpande band i slutet av november och början av December. Men sedan faller ihop som korthus och inför denna match har de bara en 3 poängare på dom sista 7 matcherna. Ja Rögle är svårslagna och förlorar sällan med stora siffror, men de är nere i en formdipp nu. Sist spelade de 1-1 (2-1 sd) hemma mot ett Djurgården som verkligen tappat all energi. Där hade de kanonläge att bryta sin dystra svit och jobba hem 3 p. Men inte ens då lyckades dom och jag tror verkligen inte de får det lätt i ett Scandinavium med över 10.000 hemmafans !
Denna säsong har Rögle raden 11-1-5-11 och målskillnad 61-70 efter sina 28 matcher.
På bortaplan har man 5 vinster och 9 förluster, och man ligger just nu utanför slutspelet på målskillnad. Ska man nå dit måste bortaspelet förbättras och här kommer de få jobba hårt om det ska bli poäng !

Inbördes möten:

Lagen har mötts 2 ggr denna säsong. Först vann Frölunda med 2-1 på bortaplan efter förlängning.
Och senast vann Rögle här i Scandinavium med 1-2 efter avgörande med bara minuten kvar av matchen.
Det tror jag är lite tändvätska för Frölunda till denna match och med formen de har så självklart ska indianerna vara favoriter till segern !

Frölundas form sista 10 matcherna:

Rögles form sista 10 matcherna:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet:

✅ Frölunda kommer med starkt självförtroende med 6 raka segrar !

✅ Frölunda har gjort 23 mål framåt på sista 5 matcherna.

✅ Rögle har bara gjort 9 mål framåt på sina 5 senaste matcher.

✅ Frölundas Powerplay ser bättre och bättre ut medan Rögle har hela SHLs sämsta Boxplay !


⚠️ Inbördes har det varit 2 jämna matcher i år. Kommer Rögle förstöra för Frölunda igen eller har indianerna lärt sig läxan från sist?

Mitt spreadsheet sedan 10 Sept.
Speltips: Frölunda -1.5 mål
Odds: 2.50
Spelstopp: 18.00
Spelbolag: Nordicbet
100 % upp till 1000 kr
+250 kr riskfritt spel

Unit: 2 / 10


Lycka till om ni ryggar detta speltips !

Tipsa om Speltips: Revansch från formtoppat hemmalag SHL 30/12 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades