Speltips: Rennes – Monaco Frankrike 4/4

Dagens speltips kommer från Frankrike och det är målrika Rennes och Monaco som gör upp och viktiga poäng. Båda lagen har bra form men framför allt är de inblandade i målfester hela tiden. 
Här tänker jag syna oddset 1.83 på målmarknaden !

Matchen: 

Detta är mötet mellan tabell 6an Rennes och tabell 2an Monaco. Rennes jagar 5e platsen som ger chansen på Europaspel. Just nu ligger de på samma poäng som 5an Montpellier men har en match mindre spelad. Så kämpar Rennes till sig minst en poäng här så tar de över den platsen. Monaco ligger 2a och ligatiteln är redan PSGs. Men de har Marseille jagandes bakom med bara 4 poäng mindre, Monaco har en match mindre spelad så en seger här skulle ge dom stor andrum ! Det är alltså 2 lag som helst vill vinna matchen och detta gynnar såklart målproduktionens chanser. Jag tänker spela över 2.5 mål och hos 10bet erbjuds det fina oddset 1.83 för detta. Med den fina målform båda lagen har så kan jag inte se detta spel missas !

Rennes: 

Laget ligger långt ner på plats 16 i hemmaspelet. De har raden 6-2-6 och målskillnad 14-16 och snittar strax över 1-1 i målproduktionen. 
Trots dålig hemmaform så har laget lyft sig ordentligt sista veckorna då en Europaplats hägrar framför ögonen på dom. På dom 5 senaste matcherna har de raden 3-2-0 och målskillnad 9-3 ! 
Nu är det nog inte många hemmafans som tror att de ska tvåla dit självaste Monaco som ligger 21p före i tabellen men minst 1 mål borde de kunna kriga in och tvinga Monaco att anfalla hela matchen för segern.
Rennes har nu spelat över 2.5 mål i 6/10 senaste hemmamatcherna.

Monaco: 

Laget ligger 4a i bortaspelet med raden 7-4-3 och målskillnad 30-16 vilket ger ett målsnitt strax över 2-1 på resande fot. 
Monaco har just nu en helt GALEN målform på bortaplan. Antingen gör det massa mål eller så släpper de in massa mål, väldigt trevligt när man valt detta spel. 
Dom senaste 5 bortamatcherna har slutat 2-2, 0-4, 3-3, 1-3, 3-0. JA Monaco har faktiskt spelat över 2.5 mål i 9/10 senaste matcherna på bortaplan ! Ja du läste rätt, 9/10 har gått över 2.5 mål !
Men det blir bättre, de har faktiskt passerat 3.5 måls linan i 7/10 senaste bortamatcherna ! Haha tror inte jag sett en sån galen målform innan. 

Inbördes möten:

Lagen har mötts 5 ggr sedan början av 2016. De matcherna har slutat 1-1, 3-0 Monaco, 7-0 Monaco, 2-3 Monaco och sist 2-1 Monaco. Som ni ser så har detta spel suttit 4 ggr irad och sist de möttes på denna arena blev det alltså 2-3 och Rennes bröstade upp sig ordentligt. 

Monaco är såklart favoriter i mina ögon men deras jättesvajiga försvar går inte att lita på. Att ett sånt topplag inte hållt nollan på 6 raka matcher är såklart en svaghet och får anses som en bristande punkt som bara gynnar detta spel. 

Utgångstipset skrivs till 1-2, 1-3 !

Lycka till om du ryggar !

Tipsa om Speltips: Rennes – Monaco Frankrike 4/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades