Speltips: Remo – Acreano (19/6) Brasilien; Serie C

Grattis igen till alla som ryggade min match ifrån Equador. Vi hade spelat båda lagen gör mål och det satt hur fint som helst till 1.79 gånger pengarna då matchen slutade 2-3. 15/16 senaste tipsen har nu suttit och formen är bättre än någonsin. Idag har jag valt att reka ännu en match som spelas inatt. Denna gången i Brasilianska Serie C. Matchen som jag valt att dela som speltips är mellan Remo och Acreano.

Speltips: Remo – Acreano (19/6) Brasilien; Serie C

Remo har öppnat säsongen på absolut sämsta möjliga sätt. Man har efter 9 spelade matcher endast tagit 2 vinster, spelat oavgjort 1 gång och förlorat 6. Man ligger på 10:e plats, vilket betyder sist i tabellen. På hemmaplan denna säsongen har man lyckats ta 4 poäng på 4 spelade matcher, 1 vinst, 1 oavgjord och 2 förluster. Idag ska man ta emot ett lag som öppnat säsongen på ett mycket bättre sätt, Acreano.

Acreano har efter 9 spelade matcher tagit 6 vinster, 1 oavgjort resultat och 2 förluster. Man ligger på 1:a plats i tabellen och har tagit 19 poäng såhär långt. På dessa matcherna har man lyckats göra 16 mål framåt och släppt in bara 6. På bortaplan är man inte riktigt lika bra som hemma och har 2 förluster och bara vunnit 1 match och spelat oavgjort 1. Man går därremot in i denna matchen med absolut bästa självförtroende och en vinst idag betyder att man går 5 poäng framför 2:e platsen i tabellen.

Det är alltså toppen mot botten och jag tror att skillnaden på lagen ska vara stor nog för att Acreano ska ta sig hem med 3 poäng inatt. Jag väljer dock oavsett vad att säkra upp matchen med Asian 0 (Draw no bet) och likaväl så får vi 2.10 gånger pengarna på 10bet.

Saker som talar FÖR och EMOT

✅ Toppen mot botten

✅ Form hos lagen

⚠ Acreano har inte direkt imponerat på bortaplan

Lycka till vid rygg och spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Remo – Acreano (19/6) Brasilien; Serie C till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades