Speltips: Reims – Lorient (29/1) Frankrike; Ligue 2

Under all kritik av Roma igår i mitt tips. Att inte lyckas göra ett ända mål mot ett lag som snittar 3 insläppta per match i deras senaste 5 bortamatcher är inte acceptabelt. Att dessutom missa straff och förlora gör det inte bättre. Sampdoria spelade dock bra och vinsten var inte helt oförtjänt. Idag har jag hittat en match i en mindre liga, Ligue 2 i Frankrike. Lagen som ska mötas idag är Reims och Lorient och oddset på denna matchen är perfekt att kombinera med en eller två andra matcher.

Reims – Lorient; Frankrike; Ligue 2

Det är ettan i tabellen, Reims som ska ta emot 6:e platsen Lorient.

Reims har fin form med 5 raka vinster och bara 1 förlust hemmaplan på hela säsongen. Man har vunnit 17 av 22 matcher, med 2 oavgjorda och 3 förluster. På dessa 22 matcherna har man gjort 41 mål och endast släppt in 12.

Lorient kommer ifrån lite sämre resultat efter att man inte lyckats vinna i sina 3 senaste matcher. Dom två senaste bortamatcherna har man förlorat båda två och emot ett lag som regerar ligan med en ledning på 10poäng så blir det väldigt svårt att vinna ikväll. 10 vinster, 7 oavgjorda och 5 förluster har man denna säsongen såhär långt.

Mycket kan hända i fotboll och bollen är rund. Jag vågar inte gå fullt ut på en etta i denna matchen eftersom jag alltid föredrar det säkra framför det osäkra. Jag jagar inte höga odds utan jag jagar pengar. Det viktigaste är att vinna och ifall ni önskar högre odds så rekommenderar jag att lägga ihop denna med en annan match på lägre odds.

Spelet jag valt är att Reims ska vinna minst 1 halvlek, vilket spelas till 1.50 på Leovegas och det anser jag vara bra spelvärde på. Den modige kan testa rak 1:a.

Lycka till vid rygg och spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Reims – Lorient (29/1) Frankrike; Ligue 2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades