Speltips: Red Bull Salzburg – Olympique de Marseille (3/5) Europa League

Grattis igen alla som tog rygg på AIK igår. AIK inledde matchen bra med 0-1 redan efter 7 minuter, sedan såg det länge mörkt ut efter att Sirius vände till 2-1 i 28:e minuten. AIK steppade dock upp i andra halvlek och i minut 81 så vände man igen till 2-3 och seger var i hamn. Nu har vi 9 raka spel utan förlust och idag går vi för det 10:e raka. Idag blir mitt speltips rekat i Europa League och mellan Red Bull Salzburg och Olympique de Marseille.

Speltips: Red Bull Salzburg – Olympique de Marseille (3/5) Europa League

Red Bull Salzburg tar ikväll emot Olympique de Marseille i andra mötet i Europa League. Första matchen vann Marseille på hemmaplan med 2-0. Salzburg har gjort mål i 9/10 senaste hemmamatcher och man har även vunnit 9 av dom. Idag måste man verkligen full fart framåt efter förlusten med 2 mål på bortaplan vilket även kommer skapa ytor för Marseille. Marseille har gjort mål i 6/10 bortamatcher och kommer försöka stänga denna matchen så tidigt som möjligt.

Jag tror att även om Salzburg har ett riktigt bra facit på hemmaplan och väldigt lite insläppta mål, så klarar dom inte att hålla nollan idag. Man måste fram alldeles för mycket och jag har svårt att se Marseille missa de lägena till kontring för att stänga matchen idag.

Jag väljer att spela BLGM (Båda lagen gör mål) till 1.66 gånger pengarna på Betfinal. Nu jobbar vi in den 10:e raka och jag önskar alla lycka till vid rygg.

✅ Salzburg måste fram, vilket skapar kontringslägen

✅ Salzburg mål i 9/10 hemmamatcher

⚠ Salzburg har bara släppt in 4 mål på sina 10 senaste hemmamatcher

 

Tipsa om Speltips: Red Bull Salzburg – Olympique de Marseille (3/5) Europa League till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades