Speltips: Real Sociedad vs Real Betis [4/4 La Liga]

Dagens spel kommer återigen från spanska La Liga. Real Sociedad och Betis är två lag som har haft det tufft på senare tid och idag är det dags för lagen att hitta tillbaka till vinnarspåret. 
 
Real Sociedad kommer in till matchen med en formkurva som dalar nedåt och idag är det dags för hemmalaget att ta 3 poäng. Ser vi till deras 5 senaste matcher så har de 3 oavgjorda och 2 förluster med 9 mål insläppta samt 4 mål gjorda. Real Sociedad befinner sig på en 11:e plats i ligan med 37 poäng inspelade. En vinst idag innebär att de kommer närmare en Europa League plats. Det är värt att notera att Real Sociedad inte är ett dåligt lag och de kommer att utmana ett motiverat Betis i kvällens drabbning. 


 
Likt Real Sociedad är Betis inne i en formsvacka och de är ute efter en vinst idag. Betis befinner sig på en 9:e plats i tabellen med 40 poäng inspelade. Det är 4 poäng till en Europa League plats. Betis har på sina 5 senaste matcher 1 vinst, 1 oavgjord och 3 förluster med 8 mål insläppta och 4 gjorda mål. Betis även de är ett bra lag och efter landslagsuppehållet så har de laddat upp batterierna till drabbningen. 


 
Här har vi två bra lag som vill hitta tillbaka till vinnarspåret. När Real Sociedad har välkomnat Betis har det historiskt varit full fart i matcherna, idag är inget undantag. 
 
Statistik 
Real Sociedad har på sina 5 senaste matcher 3 oavgjorda och 2 förluster. På de 5 senaste matcherna har de gjort 4 mål framåt och släppt igenom 9 mål. De har spelat båda lagen gör mål 3 gånger på de 5 senaste matcherna. 
 
Betis har på sina 5 senaste matcher 1 vinst, 1 oavgjord och 3 förluster. På de 5 senaste matcherna har de gjort 4 mål framåt och släppt igenom 8 mål. De har spelat båda lagen gör mål 3 gånger på de 5 senaste matcherna. 
 
Lagen emellan så har de spelat båda lagen gör mål 2 gånger på de 5 senaste matcherna. När Real Sociedad har haft hemmafördelen mot Betis så har lagen hittat varandras nät 4 gånger på de 5 senaste matcherna.


 
Spetips 
Här har vi två lag som är motiverade och som vill bryta den negativa form trenden. Jag förväntar mig en jämn och öppen kamp där vi får se båda lagen göra mål!
 
Lycka till vid rygg och kom ihåg att bollen är rund!


Tipsa om Speltips: Real Sociedad vs Real Betis [4/4 La Liga] till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.85 Båda lagen gör mål 2u N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

MATCHTID:

Spel: Båda lagen gör mål
Insats: 2u

ODDS: 1.85

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades