Speltips: Real Salt Lake – Houston Dynamo MLS 31/5

Torsdagens speltips blir en natt/frukostmacka som börjar redan 03.30 ! Det är lite fotboll från MLS i USA jag spelat på och det är två lag med många defensiva skador som möts. 
Det är Real Salt Lake som möter Houston Dynamo och här tror jag på att målkalasen fortsätter och tittar man på lagens senaste 5 matcher så är det bara att plocka fram kulramen !

MLS: 

Här ska vi följa när tabell 9an Salt Lake tar emot tabell 5an Houston Dynamo. Det är två lag som är inblandade i målfester nästan varenda omgång och jag tror festen fortsätter. 
Båda lagen har massa skador och de flesta av dom är defensiva och en del har saknats länge nu. Uppenbarligen så håller inte deras ersättare för Salt Lake har bara hållit nollan 3/10 senaste och Houston 0/10 senaste matcherna. Men de har en bra offensiv så målen trillar in stup i kvarten, detta ska jag utnyttja med ett kombospel. BLGM + ö2.5 mål hittas till fina 1.71 på Betfinal där oddset är högst i skrivande stund. 

Real Salt Lake: 

Laget ligger 6a i hemmatabellen med raden 4-0-1 och målskillnad 10-8 efter sina 5 matcher. Det ger ett målsnitt på 2 mål framåt och 1.6 mål bakåt.
Matcherna har slutat 1-5, 1-0, 2-1, 3-0, 3-2 och dagens spel har suttit i 3/5 matcher denna säsong. 
Som ni ser blir det ofta målfester och de har alltså vunnit 4/5 hemmamatcher. Först va jag inne på att spela 1a + BLGM till oddset 3.40 men när det saknas så mycket defensiva spelare så vet man inte riktigt hur laget kommer spela. Tittar man även på H2H så har Salt Lake haft problem med att besegra Houston senaste åren och har bara 1 poäng på senaste 4 mötena. 
Men det finns fart och fläkt i anfallen med unga 22 åriga målskytten Corey Baird medan hans vapendragare till vänster Joao Plata är 50/50 till spel efter sin skada. 

Houston Dynamo: 

Laget ligger 7a i bortatabellen med raden 1-3-1 och målskillnad 10-10. Ja ni ser rätt, deras bortamatcher har snittat 2 mål framåt och 2 mål bakåt. 
Resultaten som förbluffar mig och förgyller publikens upplevelse är 2-2, 2-2, 2-1, 2-2, 2-3. Haha det är helt galna bortamatcher och dagens spel har alltså suttit i 5/5 matcher denna säsong. 
Även Houston dras med många skador och det verkar såklart rubba balansen i laget också. Förra året hade Houston stora problem med målskyttet på bortaplan men har alltså i år verkligen släppt på tyglarna och bjuder upp till dans vilka de än möter. Längst fram har de Manotas som står på 5 mål men lagets skyttekung är 22 åriga Alberth Elias på 7 mål och härjar runt på högerkanten i denna 4-2-3-1 uppställning. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet:

✅ Hemmalaget har klarat detta spel 3/5 hemmamatcher och bortalaget i 5/5 bortamatcher.

✅ Många defensiva skador i båda lagen ökar såklart målmöjligheterna.

✅ Båda lagen snittar ca 2 mål framåt och 2 mål bakåt på sina hemma respektive bortamatcher. 

⚠ Real Salt Lake kan sakna sin näst bästa målgörare Joao Plata, 50/50 till start.

⚠ H2H statistiken, i endast 2/5 senaste mötena har detta spel suttit. Förvisso hade lagen inte alla dessa defensiva skador då. 

Lycka till om ni ryggar !

 

 

Tipsa om Speltips: Real Salt Lake – Houston Dynamo MLS 31/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades