Speltips: Real Madrid – Bayern Munchen CL 1/5

Dagens speltips kommer från CL och det är giganterna Real Madrid som tar emot Bayern Munchen i returmötet. Första matchen vann RM med 1-2 på bortaplan och idag är förutsättningarna glasklara. Om inte BM gör minst 2 mål så är de utslagna och Europaspelet över för denna säsong. Här har jag hittat ett fint odds som suttit med BRED MARGINAL sista 5 gångerna lagen mötts i CL. Läs vidare 👇👇👇

Matchen: 

Semifinalens returmöte och här finns det ingen anledning att spara på krutet. Det är BM som måste vinna och med minst 2 mål gjorda för att kunna gå vidare till finalen. 
Men, RM sitter i guldsitsen efter 1-2 segern och kan här ligga på kontringar och straffa BM väldigt hårt när ytorna kommer. Detta är såklart något BM pratat om men faktum kvarstår, gör de inte 2 mål framåt så är de utslagna ! Detta öppnar för en anfallsglad fotboll i mina ögon och även om RM tar ledningen så kvarstår samma situation. 2 mål MÅSTE göras och det betyder att BM måste anfalla och anfalla och anfalla. 
Målmarknadens odds är helt trasiga så där finns inga värden kvar, så här tänker jag kliva in på hörnorna och synar över 5.5 hörnor till BM till otroligt höga 1.88 hos Leo Vegas !
Låter det mycket ? De senaste 5 mötena mot RM har BM SJÄLVA gjort 10, 10, 8, 9, 15 hörnor framåt ! Ja, BM vet hur man skapar hörnor på RM !
Detta spel har alltså suttit i 5 raka möten och inte ens varit i närheten av att missas. Med dagens förutsättningar tycker jag detta spel är som ett öppet mål. 

Real Madrid: 

Finns inte så mycket att säga om detta lag som andra inte redan vet. De är ett lag som ofta går rakt på mål och anfaller med “hela laget”. 
De har en dödlig offensiv men samtidigt en backlinje som inte är bästa vänner med varandra. Det finns många ytor för storlagen att spela på och inte minst i förra matchen såg vi BM komma runt på kanterna hela tiden och skapa inlägg/hörnor. Nu behöver såklart inte RM starta matchen med en offensiv inställning utan kan ligga tajt i försvaret och kontra, men det är ju en sak som gynnar hörnorna ännu mera om BM får trippa runt straffområdet och söka skott och inlägg. 
Jag tror de kommer köra den defensiva taktiken med dödliga omställningar för att försöka få in 2 mål och således kunna döda BM chanser att gå vidare. 
Men med det spelsättet bjuder man in BM till att skapa många skott och inlägg som ofta resulterar i hörnor. 

Bayern Munchen:

Här kommer laget vara supertaggade från start och det är bara full fart som gäller. De kommer såklart gå ut stenhårt med dessa förutsättningar och hoppas få in 0-1 första 30 min för att skapa nerver i detta RM som har enormt självförtroende på planen med 2-1 i ryggen på hemmaplan. 
BM va riktigt bra på att utnyttja försvarets luckor sist och bombaderade dom med hörnor och lägen. 4 hörnor skapades i första halvlek och 6 st i andra och denna lina var aldrig hotat då heller.
Idag börjar de alltså matchen i underläge och med “kniven mot strupen” måste de mosa på framåt.
Jag tror de går ut stenhårt och denna match kan bli rena rama Wilda Western i målchanser åt båda hållen. 

Inbördes möten: 

Dessa stora monsterklubbar har mötts många gångar i CL och det är inte så konstigt. De offensiva krafterna bländar även den trogna skaran som varje år njuter av CL.
Tittar vi på dom 5 senaste mötena i just CL så har Bayern Munchen gjort 10, 10, 8, 9, 15 hörnor själva framåt. Det är siffror man inte kan blunda för och vad finns det egentligen som talar emot detta spel idag?
Ja det är inte många saker enligt mig iallafall !

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Bayern Munchen måste göra minst 2 mål framåt och det gynnar såklart chanserna till många hörnor.

 Bayern Munchen har klarat denna lina 5 ggr irad mot Real Madrid med bred marginal. 

 Real Madrids bästa egenskap sitter inte i det defensiva direkt. De har släppt in mål i 17/20 senaste matcherna så det finns mycket ytor att jobba på för Bayern på kanterna.

 OM OM OM Real Madrid lyckas kontra in en 2-0 ledning så blir det nog många huvuden som börjar hänga i Bayern och således tappar lite anfallsglöd sista tiden av matchen och det blir mera fulspel.

Med dessa förutsättningar som råder så kan jag inte se varför oddset är så högt ikväll. Jag tror de kommer hamna runt 8-9 hörnor men det alternativet finns inte.
Jag känner mig mycket nöjd med 1.88 på över 5.5 hörnor och skickar in 3000kr med gott samvete !

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Real Madrid – Bayern Munchen CL 1/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades