Speltips: Real Madrid – Atl Madrid Final Super Cupen 15/8

Onsdagens speltips kommer från Uefa Super Cupen mellan Real Madrid och Atl Madrid. Mötet mellan laget som vann Champions League och laget som vann Europa League. 
Real Madrid står som små favoriter just nu enligt oddsen och jag blir faktiskt förvånad att de inte är större favoriter till segern. 
Real har betydligt större vinnarmentalitet i klubben och trots att Ronaldo lämnat så är de ett klart bättre lag i mina ögon.
Här tar jag rygg på Real Madrid !

Speltips:

Vilken match vi kommer få se här. Det “nya” Real utan Ronaldo mot lillebror Atl.Madrid som gärna tvättar bort den stämpeln. 
Real Madrid vann Champions League och Atl Madrid vann Europa League. Denna final innebär inte bara en till pokal i skåpet men även chansen att slå brorsan på fingrarna och spänna musklerna inför La Liga starten till helgen. 
Jag tror på en rolig match för den neutrale åskådaren och att Real drar det längsta strået. Lagets form har varit väldigt bra på försäsongen trots tufft motstånd medan Atl Madrid inte fått målskyttet att fungera. 
Real Madrid Asian 0 spelas till fina 1.81 på Bethard !

Real Madrid: 

Alla känner redan till Reals fruktansvärda lagbygge och det enda vi kan analysera är försäsongsmatcherna som varit.
Då har man spelat 1-2 förlust mot United, 3-1 seger mot Juventus, 2-1 seger mot Roma och sist 3-1 seger över Milan. 
Formen är helt på topp och målskyttet har inte stannat av trots att Ronaldo lämnat för Juventus. 
Istället har Bale och Asensio tagit kliv framåt och öst in mål sista matcherna. Bakåt har det sett lite sämre ut och man har faktiskt bara hållit nollan i 1/15 senaste matcherna. 
Ah det låter helt sjukt för att vara Real men det visar på vilken otrolig offensiv de besitter som inte bara hänger på 1 person.
Nu är Chelseas stjärnmålvakt Thibaut Courtois invärvad för att täppa till dessa hål !

Men som när den stora stjärnan Zlatan lämnade landslaget så kanske LAGET blir bättre och således inte saknar sin världsstjärna. 
Real Madrid är fyllt av vinnarskallar och här tror jag de tar hem pokalen i en mycket underhållande tillställning.

 

Atl Madrid: 

Laget har tappat Kevin Gameiro och Fernando Torres av de mest igenkännbara spelarna offensivt och tagit in Tomas Lemar istället. 
Spelmässigt och resultatmässigt har inte laget imponerat mycket på säsongen och deras målsnåla spelstil fortsätter. 
1-1 mot Arsenal, 2-3 förlust mot PSG, 1-1 mot tyska 7an Stuttgart, 1-0 seger mot bottenlaget Cagliari och sist 0-1 förlust mot Inter. 
Visst Greizmann har inte spelat många minuter men laget som helhet är ganska svalt just nu. 
Nu har han fått 30 minuter i kroppen sedan VM finalen och jag tror inte han är i full matchform ännu.
Atletico har även denna säsongen ett grymt försvar på pappret men utan formtopp på anfallarna så blir det väldigt svårt att stå emot Real i 90 minuter !

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Real Madrid har mycket bra form medan Atl Madrid kämpar för att hitta ett fungerande anfallsspel. 

✅ Greizmann har bara spelat 30 med laget och saknat matchtempo. 

✅ Real Madrid slår alltid Atletico i utslagsfaserna/finaler och har ett stort psykologiskt övertag. 

✅ Real har bara träningsspelat mot toppmotstånd medan Atletico spelat mot sämre motstånd i hälften av matcherna. 

✅ Real har vunnit 12 raka finaler i alla kategorier och har betydligt större vinnarmentalitet !

⚠️ Real har tappat en av världens bästa målgörare i Ronaldo. 

Lycka till om ni ryggar !

 

 

 

Tipsa om Speltips: Real Madrid – Atl Madrid Final Super Cupen 15/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades