Speltips: Rayo Vallecano – Celta Vigo (LaLiga 11/1)

Rayo Vallecano med två vinster i ryggen ska ta emot ett Celta Vigo ur form i fredagens botten möte i LaLiga. Jag går in och väljer sida.


Fredagens drabbning för hemmalaget Rayo Vallecano är en väldigt viktig match. Vid vinst så klättrar Vallecano upp i tabellen till en 16:e plats. Detta skulle innebära en stor boost för deras existens i LaLiga. Hemmalaget har 2 vinster i ryggen och här har man fått en rejäl boost och bra självförtroende till matchen. Man har dock spelat betydligt mycket bättre på hemmaplan än på bortaplan. På hemmaplan har man 3 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. Rayo Vallecano har verkligen hittat glädjen i sitt spel.

Celta, som just nu befinner sig på en 14:e plats, är en tuff motståndare. Deras inspirerande spelare Iago Aspas finns inte tillgänglig, och det är ett tungt avbräck för gästerna. Utan Iago har man inte lyckats hitta någon inspiration i spelet. Aspas stod för chanserna passade de avgörande bollarna och utan honom har man inte varit lika bra. Celta Vigo kommer till matchen med 2 raka förluster mot Barcelona och det senast på hemmaplan mot Athletic Bilbao.

Statistik
Rayo Vallecano har på sina 5 senaste matcher 2 vinster och 3 förluster. På hemmaplan har man 3 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust.

Celta Vigo har på sina 5 senaste matcher 1 vinst, 1 oavgjord och 3 förluster. På bortaplan har man 1 vinst, 1 oavgjord, och 3 förluster.

Vallecano Hemmafördel!
Måste match för Vallecano!
Tungt avbräck för Celta Vigo!
2 vinster i ryggen!
⚠️Celta Vigos defensiv!

Speltips
Jag förväntar mig en tuff och jämn kamp med hemmafördel för Rayo. Hemmalaget har allt att spela för och med 2 vinster i ryggen kommer man in motiverade och med bra självförtroende. Här spelar jag att Rayo Vallecano vinner med försäkring. Vid oavgjort resultat så får vi pengarna tillbaka.

Lycka till vid rygg och kom ihåg att bollen är rund.

Speltips: Vallecano (Draw No Bet)
Odds: 1.82
Units: 1
Liga:LaLiga
Avspark: 2018-01-11 21:00
Bolag:Rygga spelet på Unibet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.