New York Rangers

Speltips: Rangers – Anaheim 19/12 (NHL)

Jag skäms nästan när jag lägger denna reken, men hur kan vi avstå när de serverar så sjukt fint odds match efter match? Kommer Rangers lösa biffen igen?

Matchen

Match efter match serveras vi ett odds på nästan 2x, och jag blir lika glad som ett barn i en godisaffär för jag tycker det är skrämmande hur det är möjligt. Rangers i sig är glödheta, och nu har de mött minst lika glada lag som också älskar att ösa in mål. Det är väll egentligen bara inbördes som sett lite dåligt ut statistiskt sett… men då ska man ju lägga till att jag inte har sett Rangers som ett lag tidigare som öser på från start. Så detta nya fenomen får man glida på så länge det håller i sig. Dessutom har båda lagen haft mål i period 1 under en tid tillbaka nu. 

New York Rangers

Med en enormt fin start av matcherna det senaste så kommer jag fortsätta att tro på dem här. Dessutom ser det ut som Lunkan kommer sitta på bänken eftersom Rangers har tagit upp Giorgiyev igen. Lunkan storspelade sist och jag tror att om han hade stått hade detta spel kunnat vara lite i farozonen, även att Rangers själva kan göra 2 mål framåt utan problem i första perioden.

Anaheim Ducks

Ankorna har levererat rak igenom. Mycket målkalas överlag och betydligt mer vinster än Rangers. Dessutom har man också varit heta inledningsvis och om man hamnar efter Rangers med 2-3 mål så kan det bli lite tufft att ta ikapp det. Så jag tror på full ös från start och att det verkligen kan sticka iväg i inledning. Kanske till och med ett målvaktsbyte i period 1. 

Varför?

✅    Lunkan hade en riktigt bra match förra matchen och höll dem kvar i stort sett hela tiden… men nu kommer han troligen börja på bänken vilket är ett litet plus i min bok.

✅    Båda lagen spelar över väldigt mycket just nu. Så att få den som nästan 50/50 är ju ett brutalt felodds och nästan straffbart att inte betta här.

✅   Rangers fick en rejäl avhyvling av sin tränare efter förra matchen. Han kräver mer av laget så jag tror det kommer bli mer framåt, och med det släpper man ofta till mer bakåt också.

Varför inte?

❌   Inbördes möten ser inte lockande ut. Även om detta är en ny spelstil sett till Rangers iallafall. Dessutom har jag ingen direkt känsla av hur Giorgiyevs form är.

  • Liga:  NHL 
  • Speltips:  ÖVER 1,5 mål PERIOD 1  @ 1.92x
  • Spelstopp:   19/12 | 01:00
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Rangers Anaheim ODDS Överspel Period 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.