Speltips: Rakvere – Flora U21 (Fotboll/Estland Esiliiga 13/09)

Vilken match detta kommer vara mellan dessa lag. Flora U21 är ett sånt imponerande lag som klarat sig så sjukt bra i denna serie! de ligger alltså delad etta med 55 poäng och de vill göra allt i sina makt för att komma 1.a i serien. De har guld läge nu att avgöra serien då Maardu som ligger delad etta med detta lag har kört sin match och de torskade så nu blev det en guldchans för flora u21 att ta igen och leda med 3 poäng!

Kollar man på statistiken så har Flora U21 gjort det  otroligt bra de gjort 12 mål och släppt in 7 mål på 5 matcher medans Rakvere har gjort 8 mål och släppt in 11 mål. Dessutom har Flora U21 haft svårare möten dessa 5 matcher än Rakvere! Bättre form och bättre motivation för att att vinna denna match. Senaste matcher mellan dessa lag har flora u21 vunnit 3 st och de har blivit kryss i 2 st av de 5 senaste matcherna mellan dessa 2 lag!

Jag tror även jag att de kommer bli ren vinst till Flora då de har knappt några skador och vill verkligen vinna denna serie och nu har de fått chansen.

Speltips: Flora u21

Odds: 1,57

Spelbolag: bet365

Spelstopp: 16:45

Tipsa om Speltips: Rakvere – Flora U21 (Fotboll/Estland Esiliiga 13/09) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades